PSP'den Telefon Nasıl Olacak?

Berkin Bozdoğan

Profesör
Katılım
18 Mayıs 2005
Mesajlar
4,926
Reaksiyon puanı
38
Puanları
0
Son zamanlarda dedikoduları iyice artan PlayStation Portable'ın cep telefonlusuyla ilgili bazı belgeler ortaya çıktı. Eğer bunlar gerçekse, eğlence bizi bekliyor.

Her ne kadar burada bağlantısını verdiğimiz adreste göreceğiniz belge hafiften düzmece gibi dursa da, telefonlu PlayStation Portable hakkında ençok bilgiyi bir arada veren belge metin özelliğini taşıyor. "Dedikodular asla bitmez; sonuçta çıkan şey de düşünülene yakın olur" kuralı yürürlükte olduğundan biz yine bu özelliklerden bahsedelim. Bir gün üretilirse, sonuçta buna benzeyecek. :)

Sony Ericsson mu Üretecek?

Bahsi geçen belgede belirtildiği üzere üretimi Sony'den ziyade Sony Ericsson yapacak ve içinde PSP özellikleri bulunan bir telefon olacak. Aslında bu kısmı çok kesin değil; zira telefon özellikleri bulunan bir PSP ile de karşılaşabiliriz. Çünkü ikincisi daha fazla "birşeylere" benzeyecek. Çünkü belgede bahsedilen 480x272 ekranın makul boyutlarda ve yanında denetim tuşlarıyla bir telefona yerleştirilmesi, fanteziden öte birşey değil (en iyi ihtimalle n-Gage olabilir). Şimdilik en iyi taktik, bekleyip görmek gibi görünüyor.

Yazan: Berkin Bozdoğan
SDN - http://shiftdelete.net
 

ulaş35

Doçent
Katılım
22 Şubat 2007
Mesajlar
779
Reaksiyon puanı
2
Puanları
18
iphone varken daha çok beklerler.
 

TeArS

Asistan
Katılım
31 Temmuz 2007
Mesajlar
297
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
elimdeki psp satmaya yer arıyorum zaten :)
 

rave

Asistan
Katılım
6 Kasım 2007
Mesajlar
403
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
2 senedir psp kullanıyorum. inanılmaz bir alet. telefon için tabiki büyük psp slimlere skype özelliği eklenmesi güzel olmuş.
 

anticor

Profesör
Katılım
28 Ocak 2007
Mesajlar
1,923
Reaksiyon puanı
16
Puanları
38
Bi de BlackBerry Thunder (9500) çıkıyor. Ortalık kızışacak :*
 
Üst