al bi de burdan yakHiç birisini alma Greenpeace' e bağış yap
+1...yoo psp de oynadım ama.ne bilim.touch daha güzel geldi bana.ya zaten karşılaştırma garip olmuş.birisi oyun cihazı diğeri multimedya.psp nin oynattığı oyunlar touchta oynanmaz.ama touch un zevkinide psp vermez.hareket algılayıcı oyunlar harika mesela.cihazı direksiyon olarak kullanıyorsun araba yarışlarında
dokunmatik ekranda yazı yazmak daha kolay.ses kalitesi daha iyi.ve program kurabiliyorsun.ben olsam touch alırım
ama psp kötü demiyorum.dediğim gibi farklı cihazlar.playstationla xbox karşılaştırması gibi bişey değil.
caglar sen psp oynamadın heralde
ben de hem psp ve 300 ytl ye ipod classic 120 GB 6th gen buldum her ikisinin de yeri ayrı bence ama psp alısan daha çok karlı çıkmış olursun. PSP'de de müzik ve film de izleyebiilir internete de girebilirsin. ama psp de oyun oynamanın tadı kesinlikle ipod touch ile karşılaştırılamaz. ipod müzik cihazı yemişim multitouch özelliğini. PSP de God of War Chains of Olympus oynamanı tavsiye ediyor başka da bir şey demiyorum...
dostum ben hindistandayım burada fiyatlar mukemmel. elektronik aletler amerika'daki fiyatı ile eşit. ama doların yükselmesi bu aralar pek iyi olmadı. fiyatlar dolara endeksli olduğı için doğal olarak artmıştır...
zahmet olmazsa bakar mısın bu ürün nasıl fiyatı/özelliği>> iPOD TOUCH
hangisinden bahsettiğinide bir yazsaydın2.5 yıldır kullanıyorum doğubanktan garantisiz aldım, 2 defa yere düşürmeme rağmen(biri ranzadan, biri cebimdeyken) hala taş gibi hiçbi arızası yok.Üstelik sıkıcı derslerde çok yardımı oluyo 300ytl'ye oyun, müzik, film, resim, internet, msn kullanabiliyorsun ayrıca ben araba için aparatını aldım ön cama yapıştırıp arac teybine bağlayınca arabada da kullanıyorum
hangisinden bahsettiğinide bir yazsaydın
haklısınpsp galiba çünkü 1 yıldır ipod touch var :whistling: