Psp mi ipod touch mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mmt20
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mmt20

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Slm arkadaslar ipod touch yada psp almayı düşünüyorum.Fiyat farkını düşünmezsek siz olsanız hangisini alırdınız?

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
sorman hata tabiki psp :D bırak ipod u

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Bencede Psp

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
benim psp aralıksız 5 saat pil ömrü var birde 2. el batarya aldım onunkide 3.5 saat gidiyor sürekli açık tutmak için birebir bazen internette yazı yazmak zor oluyor ama alışıyosun

coke

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence Psp yakınlarda psp sahibi bir arkadasın varsa sanırm yok olsaydı bu soruyu sormazdın :) işkembe çorbasına tekken oynamak futbol araba yarısı yada tenis oynamanın tadını unutamazsın :D

mmt20

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
saolun arkdslar artık kararım kesinleşti psp:)

ledzeppelinfan

Profesör
Reaksiyon puanı
0
kesinlikle ipod touch.ben kullanıyorum.oldukça güzel.doğubankta sormuştum 0 ını.450 ytl demişti.8gb.psp lerin fiyatını bilmiyorum.ama ben olsam ipod alırım.dokunmatiğindeki multitouch özelliği yeter.birkere psp ye göre daha kibar ve içinde algılayıcısı var.tam eğlence cihazı ;)

Reaksiyon puanı
189
caglar sen psp oynamadın heralde :D

ben de hem psp ve 300 ytl ye ipod classic 120 GB 6th gen buldum :D her ikisinin de yeri ayrı bence ama psp alısan daha çok karlı çıkmış olursun. PSP'de de müzik ve film de izleyebiilir internete de girebilirsin. ama psp de oyun oynamanın tadı kesinlikle ipod touch ile karşılaştırılamaz. ipod müzik cihazı yemişim multitouch özelliğini. PSP de God of War Chains of Olympus oynamanı tavsiye ediyor başka da bir şey demiyorum...

ledzeppelinfan

Profesör
Reaksiyon puanı
0
yoo psp de oynadım ama.ne bilim.touch daha güzel geldi bana.ya zaten karşılaştırma garip olmuş.birisi oyun cihazı diğeri multimedya.psp nin oynattığı oyunlar touchta oynanmaz.ama touch un zevkinide psp vermez.hareket algılayıcı oyunlar harika mesela.cihazı direksiyon olarak kullanıyorsun araba yarışlarında :D
dokunmatik ekranda yazı yazmak daha kolay.ses kalitesi daha iyi.ve program kurabiliyorsun.ben olsam touch alırım :D
ama psp kötü demiyorum.dediğim gibi farklı cihazlar.playstationla xbox karşılaştırması gibi bişey değil.

Reaksiyon puanı
189
yoo psp de oynadım ama.ne bilim.touch daha güzel geldi bana.ya zaten karşılaştırma garip olmuş.birisi oyun cihazı diğeri multimedya.psp nin oynattığı oyunlar touchta oynanmaz.ama touch un zevkinide psp vermez.hareket algılayıcı oyunlar harika mesela.cihazı direksiyon olarak kullanıyorsun araba yarışlarında :D
dokunmatik ekranda yazı yazmak daha kolay.ses kalitesi daha iyi.ve program kurabiliyorsun.ben olsam touch alırım :D
ama psp kötü demiyorum.dediğim gibi farklı cihazlar.playstationla xbox karşılaştırması gibi bişey değil.
+1...

şunu söyleyebilirim. cihazı oyun ağırlıklı kullanacaksan PSP (ve de 8 GB MSProDuo bulabiliyosan 16 GB) multimedya ağırlıklı kullanacaksan iPod Touch al (ama 32 GB olsun :D )...

ledzeppelinfan

Profesör
Reaksiyon puanı
0
ya sen bilirsin cgrszone.bu psp ye çip takıtırınca hafıza kartından oyun filan yükleniyomuş galiba.çip olmadanda oluyo mu.buna göre korsan oyun cdleri yok galiba.küçücük bişey.orjinallerinin fiyatlarıda oldukça yüksek

Reaksiyon puanı
189
ona çip takilmiyo. özel bir servis bataryası var pandora batarya diye onunla beraber magic gate hafıza kartı hazırlanıp psp'ye custom firmware çakıyosun. ondan sonra hafıza kartından istediğin gibi oyun oynayabilirsin. genelde psp işi yapanlar 30 ytl gibi bir ücrete yapıyorlar.

işin detayları biraz fazla o yüzden hiç o malzemeleri alıp kendim yapacam diye uğraşma çok kastırıcı bir işlem....

KAZUYA

Doçent
Reaksiyon puanı
20
iki alet farkli kulvarlarda yarisiyor.PSP ile Ipod Touch tamamen farkli seyler.PSP oyun istasyonu olarak biliniyor.Yani oyun konusuna agirlik vermis bir alet.bunun yaninda,muzik dinlemek,video seyretmek gibi yetenekleride goz ardi edilmez.Ama bunun basarili olusu tartisilir..ipod Touch muzik ve video istasyonu.Dokunmatik ekrani ile album kapaklari,fotograflar ve yuksek kapasitesi ile muzik,video konusunda tartismasiz liderdir.Bunun yaninda Appstore araciligi ile basit eglenceli oyunlar oynanabilir cesitli uygulamalari kullanabilirsiniz.icinde barindirdigi Safari Browser ile internette surf yapabilirsiniz.Buradan anlasilacagi gibi Amac eger oyun oynamaksa PSP *hayir ben oyundan ziyade daha cok muzik dinlemek ve film seyretmek istiyorum diyorsaniz ipodTouch*

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
ikisi de farklı kulvarda;
oyun canavarıysan psp, müzik-video-internet-belli başlı uygulamalar/oyunlar istiyorsan iPod Touch.
Şahsen ben ikinci seçeneği yaptım bile =)

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
caglar sen psp oynamadın heralde :D

ben de hem psp ve 300 ytl ye ipod classic 120 GB 6th gen buldum :D her ikisinin de yeri ayrı bence ama psp alısan daha çok karlı çıkmış olursun. PSP'de de müzik ve film de izleyebiilir internete de girebilirsin. ama psp de oyun oynamanın tadı kesinlikle ipod touch ile karşılaştırılamaz. ipod müzik cihazı yemişim multitouch özelliğini. PSP de God of War Chains of Olympus oynamanı tavsiye ediyor başka da bir şey demiyorum...

300 ytl ye ipod classic 120gb nereden buldun...ben de istiyorum
ya da ipod touch xxGB kaça bulurum...

Reaksiyon puanı
189
dostum ben hindistandayım burada fiyatlar mukemmel. elektronik aletler amerika'daki fiyatı ile eşit. ama doların yükselmesi bu aralar pek iyi olmadı. fiyatlar dolara endeksli olduğı için doğal olarak artmıştır...

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
dostum ben hindistandayım burada fiyatlar mukemmel. elektronik aletler amerika'daki fiyatı ile eşit. ama doların yükselmesi bu aralar pek iyi olmadı. fiyatlar dolara endeksli olduğı için doğal olarak artmıştır...

zahmet olmazsa bakar mısın bu ürün nasıl fiyatı/özelliği>> iPOD TOUCH

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
zahmet olmazsa bakar mısın bu ürün nasıl fiyatı/özelliği>> iPOD TOUCH

eski nesil fiyatı ama gayet uygun
normal amerika yeni nesili 399$ = 600liraya geliyor
eski nesilin tek farkı yarım milim ince, dahili hoparlörü (gövdeye gömülü çok az ses çıkıyor ama oyun oynarken dışarı az da ses gelmesi güzel bişiy) yok, ses kontrol tuşları yok
apple da bile eski nesilini 319$a satıyorlar (yaklaşık 480 lira)

almaya değer bence, hem yeni nesiller jailbreak(yazılımın kırlıp ekstra özellik program oyun yüklenmesi) desteklemiyor şimdilik.

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Tabikide PSP

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
1-2 hafta öncesine kadar aynı soruyu ben de kendime ve çevremdekilere soruyodum, en son vardığım karar ipodTOUCH oldu, alamadım tabi ama bunun konumuzla bi alakası yok :D

mmt20

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkdslar psp yi oyun oynicaksan al diosunuz ama youtube de bi karşılaştırma war.film izlerken psp nin görüntüsü ipod a göre daha keskin ve iyi gözüküo.

sonsamuraii

Asistan
Reaksiyon puanı
1
2.5 yıldır kullanıyorum doğubanktan garantisiz aldım, 2 defa yere düşürmeme rağmen(biri ranzadan, biri cebimdeyken) hala taş gibi hiçbi arızası yok.Üstelik sıkıcı derslerde çok yardımı oluyo 300ytl'ye oyun, müzik, film, resim, internet, msn kullanabiliyorsun ayrıca ben araba için aparatını aldım ön cama yapıştırıp arac teybine bağlayınca arabada da kullanıyorum

ledzeppelinfan

Profesör
Reaksiyon puanı
0
2.5 yıldır kullanıyorum doğubanktan garantisiz aldım, 2 defa yere düşürmeme rağmen(biri ranzadan, biri cebimdeyken) hala taş gibi hiçbi arızası yok.Üstelik sıkıcı derslerde çok yardımı oluyo 300ytl'ye oyun, müzik, film, resim, internet, msn kullanabiliyorsun ayrıca ben araba için aparatını aldım ön cama yapıştırıp arac teybine bağlayınca arabada da kullanıyorum
hangisinden bahsettiğinide bir yazsaydın :D

mavisakal_79

Asistan
Reaksiyon puanı
0
psp nin işlevi farklı ipod un ki farklı. psp her bişeyden ortaya karışık bir makina. tamam oyun oynaması zevkli ama kesinlikle ps2 ps3 tadı vermiyor. video resim yada müzik dersen çok ahım şahım bir şey değil. ipod un asıl amacı yan özellikleri olsa bile müziktir. buna odaklanmışsan şayet başka bir şey önermem sana. yalnız ipod alırsan gelen kulaklığı denemedn çöp kutusuna at 70/80 ytl lik bir kulaklık al o zaman işte ipod un ne olduğu daha iyi anlayacaksın.