fıstıklıbaklava
Öğrenci
merhaba arkadaşlar bu sene ailem karne hediyesi için bana iki seçenek sundu.psp mi tablet mi.ben oyun oynamayı seven biriyim.bu arada maksimum bütçem 500 tl.sizce hangisini almalıyım
merhaba arkadaşlar bu sene ailem karne hediyesi için bana iki seçenek sundu.psp mi tablet mi.ben oyun oynamayı seven biriyim.bu arada maksimum bütçem 500 tl.sizce hangisini almalıyım
ancak bana göre 500 tl seviyesinde iyi bir performans alacağım tablet yok
--- Gönderi Güncellendi ---
Var vestel
Samsun par a etmez
saygılıyım Ama şöyle düşün Vestel daha iyi İstersen bir Vestel Al bir de Samsun'dan ikisini de dene Samsung bir görüntü olarak geçebilir başka birileri pek farksız Sen Vestel kullanıyorum
Samsung'un ekran görüntüsü daha iyi Hepsiburada oyna ne olacak sıcaklarında oynayacak halim yok
Samsung kirası vs 1000 dolar vestel 100dolar az parayla kaliteli
Büyük markanın gideri de fazla olur demek istemiş herhalde. Kesinlikle katılmıyorum. Vestel'i Casper'e benzetiyorum düşük fiyat yüksek özellikler adi ürün.Kira derken ?
Büyük markanın gideri de fazla olur demek istemiş herhalde. Kesinlikle katılmıyorum. Vestel'i Casper'e benzetiyorum düşük fiyat yüksek özellikler adi ürün.
Kronik sorunları olmasın olduğu zaman servis benimle adam gibi ilgilensin. Her konuda vestel öneriyorsun. Sen şansına sorunla karşılaşmamış olsbilirsin ama karşılaşan çok.Arkadaşlar bir tabletten Ne bekliyorsunuz Bana söyleyin ben de size cevap vereyim