Psp alacağım, Yardım Lütfen

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Arkadaşlar Psp almaya karar verdim. Slim yada Go değil ilk çıkan Fat modelden alacağım. Nedense aklıma Psp'nin 200 milyonu geçemeyeceği yattı ve çıkmıyor :laugh: Bilgisi olan arkadaşlardan bilgi almak isterim ve İstanbulda yaşıyorum Doğubank gibi yerler tavsiye ederseniz rahatlıkla gidebilirim. Herkese teşekkür ederim :)

mcaner23

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Vallaha ilk çıkan fat model abimde var açıkçası da gayet memnun çok şükür bir sorun çıkmadı :) alınalı 2 sene falan oldu galiba ama tam emin değilim daha doğrusu abim aldı :D sanırım dediğin fiyatlarda bulabilirsin.İstanbul adına bir şey diyemicem çünkü gitmeyeli çok uzun zaman oldu :mrgreen: sormak istediğin bir şey olursa sor lütfen kardeşim.

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Oyun depolaması nasıl oluyor? Memory Stick'nin olduğunu bunun da 4 gb olduğunu duydum. Çoğu oyun ortalama 600 - 700 mb. Yani sadece ortalama 5 - 6 oyun mu oynayabileceğiz? Her farklı oyun oynama isteğimizde yer açmak için bazılarını sileceğiz galiba :)

matia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadasim ben burdan 1 ay once ogluma aldim hic bir sorun yok ve icine oyunda yukluyorlar memory stick 8 gb yaklasik 8 yada 9 oyunvar.Bi bak istersen

www.[B]irmaktoysland[/B].com/

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
200 Milyondan fazlaysa almam ve tabiki de Slim olmamalı Slimlerin fiyatı daha düşmedi ilk mesajınızı buraya attığınız için teşekkür ederim :)

seablack2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhabalar 1.5 yıllık psp kullanıcısıyım aklına takılan hertürlü şeyi bana sorabilirsiniz p.m ile msn adresimi yolladım

Flúido

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
En iyisi PSP3000 serisinden al, ben hesapladım, Khalkedon Elektronik'ten alırsan bütün parçaları falan filan koruyucuları derken 350'yi geçmiyor...

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Pahalı. 200'ü geçmeyecek. Öğrenciyim arkadaşlar Psp lüks şu an benim için. 200 TL'ye bulursam alırım. 350 verecek olsam sıkarım kendimi x360 alırım değil mi ama?

ben@12

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Kardes acikca soylemek gerekirse 200 tl ye psp bulman biraz zor yurt disinda yasiyorum burada bile daha düsmedi fiyatlar benim tavsiyem biraz daha para biriktir.Psp yerine daha oyun cihazlari alabilirsin

ugurhanuslu

Profesör
Reaksiyon puanı
43
biraz daha keseyi açman gerekecek. en azından 60-70 tl kadar malesef

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
He evet birisi de kendi bilgisiyle anlatsa teknik özelliklerini?