Önce PS ye çıkıyo PC ye 4-5 yıl sonra çıkıyor.Bide ben sadece pes ile gta5 Spiderman bide cyberbunk oynarım ps5 de çok iyi bu oyunlarBana göre PC. Çünkü istediğin her oyun var. PS'deki oyunlar yakında PC olarakda çıkacak zaten. Bence PC almalısın.
Ps5 oyunları PC de olmuyor ( Eğer PC ye çıkmadıysa)Sony oyun çıkartıyor PC'ye ve korsan olarak anında kullanıyoruz. O yüzden PC > Konsol artık.
Ayrıca PC'de, Nintendo konsolunun oyunlarını çok rahat oynayabiliyoruz.
Tşk Forumlara baktım ama bir yanıt bulamadımŞöyle konular açmadan lütfen foruma bir göz atın. Onlarca konu var. Ama ben yine de fikrimi söyleyeyim. Bilgisayardan oyun oynamaya alıştıysan oyun bilgisayarı, Joystick'ten oyun oynamaya alıştıysan 4k televizyon + PS5
Xbox ı sevmiyorumbütçen yüksekse bilgisayar al üstüne xbox gamepadi al iyi olur
Bütçe 20000 tlXbox ı sevmiyorum
Tşk Forumlara baktım ama bir yanıt bulamadım
Bu soruya zaten yanıt bulamazsın. Tamamen kişinin kendisine bağlı bir durum. PC oyunlarını seviyorsan PC alırsın, konsol oyunlarını seviyorsan konsol alırsın...
Laptopum var sadece bir oyun cihazı alcam bide ben Spiderman oynamak istiyorum ayrıca PS serisine alıştım PS5 bambaşka birşeyPs5 bende yok. Kesinlikle bende olmadığından dolayı falan sevmemezlik yapmıyorum ama PC daha iyi :d
PS'ye alıştıysan onu almalısın bence.Laptopum var sadece bir oyun cihazı alcam bide ben Spiderman oynamak istiyorum ayrıca PS serisine alıştım PS5 bambaşka birşey
Laptopum var sadece bir oyun cihazı alcam bide ben Spiderman oynamak istiyorum ayrıca PS serisine alıştım PS5 bambaşka birşey
Arkadaşlarım bilgisayar dan oynuyor ama ben konsoldan ayrilamiyorum konsol bambaşka birşey ve 15 tane yeni PS özel oyun çıkmak üzereSpiderman bilgisayara çıkacak yakında zaten. Eski PS özel oyunları yavaş yavaş bilgisayara çıkmaya başladı. 1 oyun için PS almana gerek yok.