Yardım Ps5 Vs PC

Demirreis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Hangisi lütfen cevap verin. Bı laptopum var sadece oyun için hangisini almalıyım

emin:)

Profesör
Reaksiyon puanı
1,124
Bana göre PC. Çünkü istediğin her oyun var. PS'deki oyunlar yakında PC olarakda çıkacak zaten. Bence PC almalısın.

Linux gibi çocuk

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
233
Sony oyun çıkartıyor PC'ye ve korsan olarak anında kullanıyoruz. O yüzden PC > Konsol artık.

Ayrıca PC'de, Nintendo konsolunun oyunlarını çok rahat oynayabiliyoruz.

Demirreis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Bana göre PC. Çünkü istediğin her oyun var. PS'deki oyunlar yakında PC olarakda çıkacak zaten. Bence PC almalısın.
Önce PS ye çıkıyo PC ye 4-5 yıl sonra çıkıyor.Bide ben sadece pes ile gta5 Spiderman bide cyberbunk oynarım ps5 de çok iyi bu oyunlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sony oyun çıkartıyor PC'ye ve korsan olarak anında kullanıyoruz. O yüzden PC > Konsol artık.

Ayrıca PC'de, Nintendo konsolunun oyunlarını çok rahat oynayabiliyoruz.
Ps5 oyunları PC de olmuyor ( Eğer PC ye çıkmadıysa)

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,414
Şöyle konular açmadan lütfen foruma bir göz atın. Onlarca konu var. Ama ben yine de fikrimi söyleyeyim. Bilgisayardan oyun oynamaya alıştıysan oyun bilgisayarı, Joystick'ten oyun oynamaya alıştıysan 4k televizyon + PS5

Demirreis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Şöyle konular açmadan lütfen foruma bir göz atın. Onlarca konu var. Ama ben yine de fikrimi söyleyeyim. Bilgisayardan oyun oynamaya alıştıysan oyun bilgisayarı, Joystick'ten oyun oynamaya alıştıysan 4k televizyon + PS5
Tşk Forumlara baktım ama bir yanıt bulamadım

DarkW

Asistan
Reaksiyon puanı
24
bütçen yüksekse bilgisayar al üstüne xbox gamepadi al iyi olur

zorrt

Dünya'nın NPC'si
Reaksiyon puanı
151
Ps5 bende yok. Kesinlikle bende olmadığından dolayı falan sevmemezlik yapmıyorum ama PC daha iyi :d.

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,414
Tşk Forumlara baktım ama bir yanıt bulamadım

Bu soruya zaten yanıt bulamazsın. Tamamen kişinin kendisine bağlı bir durum. PC oyunlarını seviyorsan PC alırsın, konsol oyunlarını seviyorsan konsol alırsın...

Demirreis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Bu soruya zaten yanıt bulamazsın. Tamamen kişinin kendisine bağlı bir durum. PC oyunlarını seviyorsan PC alırsın, konsol oyunlarını seviyorsan konsol alırsın...
Ps5 bende yok. Kesinlikle bende olmadığından dolayı falan sevmemezlik yapmıyorum ama PC daha iyi :d
Laptopum var sadece bir oyun cihazı alcam bide ben Spiderman oynamak istiyorum ayrıca PS serisine alıştım PS5 bambaşka birşey

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,414
Laptopum var sadece bir oyun cihazı alcam bide ben Spiderman oynamak istiyorum ayrıca PS serisine alıştım PS5 bambaşka birşey

Spiderman bilgisayara çıkacak yakında zaten. Eski PS özel oyunları yavaş yavaş bilgisayara çıkmaya başladı. 1 oyun için PS almana gerek yok.

Demirreis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Spiderman bilgisayara çıkacak yakında zaten. Eski PS özel oyunları yavaş yavaş bilgisayara çıkmaya başladı. 1 oyun için PS almana gerek yok.
Arkadaşlarım bilgisayar dan oynuyor ama ben konsoldan ayrilamiyorum konsol bambaşka birşey ve 15 tane yeni PS özel oyun çıkmak üzere