UnFrGvnG
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 989
Sizce hangisi almak daha mantıklı olur ?
Oyun odaklı ise PS5.Sizce hangisi almak daha mantıklı olur ?
Sadece oyun oynayacaksan PS 5 günlük işler + oyun oynayacaksan PcSizce hangisi almak daha mantıklı olur ?
Oyun ise amaç PS5 çünkü 4K 120 Fps diyor.Sizce hangisi almak daha mantıklı olur ?
masaüstü daha iyi oyun oynatmazmı ?Sadece oyun oynayacaksan PS 5 günlük işler + oyun oynayacaksan Pc
Hayır.masaüstü daha iyi oyun oynatmazmı ?
sadece oyuna dayalı olcak ve yayın açıcamOyun ise amaç PS5 çünkü 4K 120 Fps diyor.
Rtx 3080-90 gücünde ama oyun almak için para lazım.
Ama herşey ise PC.
ama 8.300 e onu alırdım PS5 yani
PlayStation sadece oyun için tasarlandığı için PS 5 daha iyi oynatır.masaüstü daha iyi oyun oynatmazmı ?
3070 vs ps5 desem ne dersin ?PlayStation sadece oyun için tasarlandığı için PS 5 daha iyi oynatır.
beklersem bütçeyi arttırabilirim 15k felanBana göre bu bütçe ile bir bilgisayar toplamak daha iyi olacaktır.
O zaman önerim PS5 artı PC. 8K birisi öbürüde 8 K bölüşürsun yanibeklersem bütçeyi arttırabilirim 15k felan
3060 sistemler indirime girdiği zaman alabilirsin.beklersem bütçeyi arttırabilirim 15k felan
İkiside eşit güçte olur ama PS 5 daha ucuza gelir.3070 vs ps5 desem ne dersin ?
şöyle düşündüm, bu sene ps5 alıyim, stoklar 1-2 seneye düzelir fiyatlar yerine anca oturur, 2 sene sonrada masaüstü alırım ?O zaman önerim PS5 artı PC.
Mantıklı bence böyle yap.şöyle düşündüm, bu sene ps5 alıyim, stoklar 1-2 seneye düzelir fiyatlar yerine anca oturur, 2 sene sonrada masaüstü alırım ?
Bence öyle yap.şöyle düşündüm, bu sene ps5 alıyim, stoklar 1-2 seneye düzelir fiyatlar yerine anca oturur, 2 sene sonrada masaüstü alırım ?
ayda 1-2 oyun alsam pederbank tan bişe olmaz benceBence öyle yap.
Ama PS5 oyunları pahalıdır
biraz daha uygun olduğu için ps5 dedim, 3060-3070 gücünde ve rtx moduda var 30 fps nin altına düşmüyor açınca, bence ben alıyim paramı biriktirince sonrada bakak neolcakPS5'te bilgisayar gibi. İnternete girebiliyorsun ve oyun oynayabiliyorsun güzelce.
3060 3070 gücünde değil maalesef.biraz daha uygun olduğu için ps5 dedim, 3060-3070 gücünde ve rtx moduda var 30 fps nin altına düşmüyor açınca, bence ben alıyim paramı biriktirince sonrada bakak neolcak
14K'ya toplayacağın PC, PS'ten çok güçlü olur.Bu arada ps5 gücünde pc toplamaya çalışınca 14k yapıyor
Bende ALLAHIN izniyle ps+pc şeklinde yapmak istiyorum monitörü nasıl yapmalıyız
3060 >ps5 mi oluyor ozaman ?14K'ya toplayacağın PC, PS'ten çok güçlü olur.
Hocam öyle ama ps özel oyunları da var işin içinde god of war spiderman vs. vs.14K'ya toplayacağın PC, PS'ten çok güçlü olur.