PS4'ü yeni aldım ama sorularım var

TheMetehan06

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Öncelikle hepinize iyi günler arkadaşlar :)

Ben 25.06.2016 tarihinde PS4 aldım. 1216B 1tb kasadan. Tabi ps4 oyunsuz olmaz;

İnternette 2. el oyunlar görüyorum. Bu ikinci elin sıfırından farkı ne? Bilgilendirirseniz sevinirim :)

Bende Uncharted4 ve Watch_Dogs var. Uncharted paketten çıktı. Watch_Dogs'u da çıktığından beri merak etiğim için aldım. Haliyle para bitti :D
Psn'de ücretsiz oyunlar varmış. Bu oyunlar ne kadar kalitelidir? Önerdikleriniz var mı? Şunu indirme diyebileceğiniz var mı?

Arkadaşlar bu benim ilk konsolum haliyle sıfır tercih ettim bu yüzden cepte para kalmadı :P Gelecek ay oyun alayım desem, 125 130 lira maksimum bütçe ayırsam ne önerirsiniz? Mesela GTA V önerir misiniz? (Plus hesabım yok ve sanırım online oynamak için gerekiyormuş :( )

Aşağı yukarı Plus ile ilgili ne makale varsa okudum. Gelecek yıl için almayı uygun buldum. Konsolu iyice öğrendikten sonra yani :)

bir de watchdogs oynarken birşey dikkatimi çekti; mesela arabaya bindim direksiyonu sağa kırıyorum, hafif bir gecikme ile dönüyor. Yani 0.5 saniye gibi mi desem nasıl tarif etsem bilemedim. Dualshock4'de bir sıkıntı olmadığını düşünüyorum çünkü bilgisayarda denediğimde ve indirdiğim fifa15demo sürümünde böyle bir sıkıntı yaşamadım. Sıkıntı yeni aldığım oyundan mı kaynaklanıyordur :(

Yanıtlayacak herkese şimdiden teşekkür ederim :) PSN ID: TheMetehan galiba. plus hesabım olmadığı için nerede işimize yarar bilmiyorum ama Watch_Dogs'ta online olarak insanları hackleyebileceğim bir modaizin verilmiş. Free roam gibi özellikler için de plus istiyor. Yani sanırım şuan sadece onu oynayabileceğiz :P eğer elinde olan falan varsa ekleyebilir 3 günlük oyun tecrübemle kapışabiliriz :p

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Ben yaklaşık 4 senedir falan ps3 - ps4 oyunları alıp oynayıp bitirip satıyorum sıfır oyun 1 veya 2 tane almısımdır genelde 2. el alırım bluray oldukları için çizilme olmaz kolay kolay 4 sene içinde oynamadıgım oyun kalmadı gibi bişey ps3 ve ps4 için sıfır oyunlar 180 civarıyken güzel takip edersen 100 civarı 2. el bulunabiliyor işin güzel yanı 100 liraya aldıgın oyunu tekrar aynı fiyata hatta daha üstüne satabiliyorsun (Gittigidiyor vb sitelerden)

Ücretsiz oyunlar ps3 teyken güzeldi her ay ücretsiz AA oyun geliyordu Ps plusla ama ps4 te sadece bu ay nba 2k16 verdiler onun harici basit oyunlar veriyorlar .Eğer ps plusın olmayacaksa single player oyunlar almanı öneririm Uncharted Tomb Raider vs ama ps plus almayıp online oynamadıktan sonrada PS4 almanın bi mantığı yok . Bi GTA 5 online a girdiğin an demek istedigimi anlayacaksın veya Nba 2k16 MyPark..

Watch Dogs 'ta kullanım o sekilde aynı olayı ps3 te most wanted aldıgımda yasamıstım basta tepkiler geç gibi geliyor ama oynadıkta alısıyorsun Gta 5 tede tepkiyi cok erken verir mw den gta 'ya geçince çok bocalamıştım .

TheMetehan06

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Ben yaklaşık 4 senedir falan ps3 - ps4 oyunları alıp oynayıp bitirip satıyorum sıfır oyun 1 veya 2 tane almısımdır genelde 2. el alırım bluray oldukları için çizilme olmaz kolay kolay 4 sene içinde oynamadıgım oyun kalmadı gibi bişey ps3 ve ps4 için sıfır oyunlar 180 civarıyken güzel takip edersen 100 civarı 2. el bulunabiliyor işin güzel yanı 100 liraya aldıgın oyunu tekrar aynı fiyata hatta daha üstüne satabiliyorsun (Gittigidiyor vb sitelerden)

Ücretsiz oyunlar ps3 teyken güzeldi her ay ücretsiz AA oyun geliyordu Ps plusla ama ps4 te sadece bu ay nba 2k16 verdiler onun harici basit oyunlar veriyorlar .Eğer ps plusın olmayacaksa single player oyunlar almanı öneririm Uncharted Tomb Raider vs ama ps plus almayıp online oynamadıktan sonrada PS4 almanın bi mantığı yok . Bi GTA 5 online a girdiğin an demek istedigimi anlayacaksın veya Nba 2k16 MyPark..

Watch Dogs 'ta kullanım o sekilde aynı olayı ps3 te most wanted aldıgımda yasamıstım basta tepkiler geç gibi geliyor ama oynadıkta alısıyorsun Gta 5 tede tepkiyi cok erken verir mw den gta 'ya geçince çok bocalamıştım .
Her konuda çok teşekkür ederim :) bu ikinci el ile sıfır arasında hiçbir fark yok mu şimdi? Ona göre o piyasaya bulaşmak istiyorum malum daha ucuz ^^

Geç algılama galiba benim monitör olarak kullandığım televizyondan kaynaklanıyor :) samaungun 40inclik kameralı tv lerinden var bizim evde 4 yıllık emektar :D ama bende zaten aşırı bir problem yaratmıyor :)

Cevabınız için çok teşekkür ediyorum :)

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
3 Günlük bedava plus'u almayın Store'a girerseniz 2 haftalık bedava alınıyor. Şuan plus almamak mantıklı. Multiplayer üzerine güzel olan oyunları alırsanız alın. Örn (gta5) Tabi plus'ında bazı avantajları oluyor geçen aydı sanırım NBA2K16 verdiler. Ben ps4 sahibi iken saçma sapan oyunlar veriyorlardı :D Bence bi soğutucu alırsanız da iyi olur. Güzel ısınıyor alet.

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Aynen hiç bir fark yok (2. el ve sıfır arasında) kaldıki 2. el gg den falan alacaksın zaten kontrol etmen için 3 gün süren var ben yıllardır hiç problem yaşamadım , hatta Nba 2k16 plus tan bedava gelince 3 gün önce 119 tl ye sattım :) hatta ve hatta ön sipariş Tr de yoktu us psn hesabı acıp ön siparişle aldım (1 hafta oyuna erken erişim var diye ) fakat oyun içi para almada sıkıntı oldugundan ( Tr de yaşamam ve Us hesap olması yüzünden) problem yaşayınca us psn hesabını da gg den satmıştım. Ama sen digital olarak satılan hesapla oyun alma bluray olarak al o işler biraz karışık primary secondary hesap olayları var.