Slim almayı düşünüyorum. Ama nerden alacağımı bilmiyorum. 1200-1300₺ param var.Spotçularda bulabilirsin. Bence 2. el al. 0 fiyatıne pek değdiğini düşünmüyorum. Ayrıca mümkünse full mat kasa ya da slim al. Parlak olanlar hem çok çiziliyor. Hem çok ısınıyor, en azından bendeki öyleydi. Menülerde falan kasma yaşıyordum.
GG'de 1150'ye var. İstanbul yada Ankaradaysanız Konsoloyun'a bir bakın derim. Ne kadar olduğunu bilmiyorum ama güzel indirim yapıyorlar.Slim almayı düşünüyorum. Ama nerden alacağımı bilmiyorum. 1200-1300₺ param var.
Lütfen biraz daha açık şekilde yazanilirmisin kardeşim?GG'de 1150'ye var. İstanbul yada Ankaradaysanız Konsoloyun'a bir bakın derim. Ne kadar olduğunu bilmiyorum ama güzel indirim yapıyorlar.
GG = Gittigidiyor. Bulunduğunuz şehir Ankara veya İstanbul ise Konsoloyun adındaki spotçuya bir bakın. Oldukça popülerler. Ordaki fiyatlar hakkında fikrim yok ama güzel indirim yapıyorlar.Lütfen biraz daha açık şekilde yazanilirmisin kardeşim?
Saolasın kardeşimGG = Gittigidiyor. Bulunduğunuz şehir Ankara veya İstanbul ise Konsoloyun adındaki spotçuya bir bakın. Oldukça popülerler. Ordaki fiyatlar hakkında fikrim yok ama güzel indirim yapıyorlar.