Ps4 ve Telefon arasinda kaldim

Phalearos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Arkadaslar bu ayin 20sinde 2000 lira gecicek elime belesten bunu nasil kullanmaliyim kararsiz kaldim.kuzenim kesinlikle telefon alma 1 ay sonra falan sıkılırsin diyo bende ps4 alcam beraber online oynariz falan dedi.bide telefon alirsam calistigim paranin 1200 lirasini vermem lazim.ya ps4 ya iphone 6 yada note 4 alicam.

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Ps4 al 1350 ye Sony garantililer var geri kalan parayıda biriktirir düzgün bi tel alırsın ama ps4 al :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
general mobile 4g al üstünede ps4 al keyfine bak sonuçta 2000 tlilik telefon seni uzaya göndermiyor :)

Phalearos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Suan htc explorer kullaniyorum 2011 in telefonu hakki rahmetine kovustu nerdeyse bi rehbrre 16 saniyede giriyorum ^_^
Degistirmem lazim ama ps4 fena ya :)

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Telefon alın, oyunlar yükleyip oynarsınız sonra ps4 alırsınız, sağlam tv yoksa tv ile birlikde

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Canın ne istiyorsa onu al bu kadar basit. Bunun için konu açılması bana enteresan geldi neden çünkü kişinin istek arzu ve ihtiyacına göre değişen birsey bu.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Aslımda ikisinide istiyorsun[emoji5]️ fakat emin ol telefon bir zamandan sonra sıkacak yapacak birşey bulamayacaksın.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Bu tarz konular bana gereksiz geliyor açıkçası. Tamam telefonlar arasında kararsız kalabilirsinizde, biri plastation 4 diğeri ise telefon.

Bunlar aynı şeyler değil ki arasında kalın?

Burada olay sizin tercihinize kalıyor, Ahmet gelir ps4 al der, Mehmet gelir telefon al der.

Böyle karar veremezsiniz ki. Benim şahsi görüşüm oyuncu biriyseniz ps4'e değil Pc'ye para verin, bilgisayar toplayın.

Yok oyuncu değilim arada sırada oyun oynarım diyorsanız ve telefonsuz olur, birilerinin elinde görünce kısmanmam ve istemem diyorsanız Ps4 alın.

Fakat günümüz için mobil cihazlar şart diye düşünüyorum. Mutlaka alabiliyorsanız telefon alın ve tercihiniz note 4 - iphone 6 arasından iphone 6 olsun.

Samsung'a para vermeyin.

İphone 6 yerine LG G4, Sony xperia Z3 vs alabilirsiniz.

Burada işletim sistemide önemli, ios android cihaz kıyaslayacaksanız kıyaslamanız donanım üzerine değil yazılım ve sizin beklentileriniz üzerine olsun.

Mesela note 4 o ram ile touchwiz yüzünden donmalar, hantallaşmalar, kasılmalar, takılmalar vs yaşamasına rağmen, 1GB ram ile iphone 6 çatır çatır çalışıyor.

O yüzden kıyaslamanız mutlaka yazılımsal ve beklentileriniz üzerine olsun.

stompdowncan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2000 Lirayı ben PS4 ve GM 4G alarak değerlendirirdim.
PC toplamaya kalksan 2000 Lira için kısa sürede biraz upgrade yapma şansın varsa bence toplamalısın ama yoksa PS4 almak daha mantıklı. Piyasada 700 liraya alınacak en mantıklı telefon olarak görünüyor. Fotoğraf kalitesi senin için çok önemli değilse ve mobil oyunları fazla onamıyorsan tabi