Aralarında performans olarak bir fark yok. Oyunları kutulu alacaksan slim tercih et.Veya kaç tane oyun yüklersin ps store'dan?Eğer fazla oyun yüklemeyeceksen slim modeli tercih et.Veya kutulu alacaksan.Ama ps storedan onlarca oyun yükleyeceksen normal model tercih et.Ps3 almak istiyordum ancak arkadasimda ps4 oynadiktan sonra ps4 almaya karar verdim simdide aklimda bi sotu daha var ps 4 mu ps 4 slimmi ? Avantaj ve dezavantajlarini yazarsaniz sevinirim.
Kirik ps4 alicam 1 tb istiyorumki icin 50 tane civari oyun sigdirabiliyim ama slimmi normalmi karar vermedimAralarında performans olarak bir fark yok. Oyunları kutulu alacaksan slim tercih et.Veya kaç tane oyun yüklersin ps store'dan?Eğer fazla oyun yüklemeyeceksen slim modeli tercih et.Veya kutulu alacaksan.Ama ps storedan onlarca oyun yükleyeceksen normal model tercih et.
1tb yeterli olur gayet.Kirik
Kirik ps4 alicam 1 tb istiyorumki icin 50 tane civari oyun sigdirabiliyim ama slimmi normalmi karar vermedim
Tamamda fatmi slimmi 1 tb yeterli zatende gorunus disinda bi fark yok herhalde slimle fat aradinda peki hangisi daha kolay satilir1tb yeterli olur gayet.
Onu bilemezsin.Adam ucuz olsun diye slim de bakabilir,kapasite yüksek olsun diye fatta.Slim 500gb yeterli olur.Tamamda fatmi slimmi 1 tb yeterli zatende gorunus disinda bi fark yok herhalde slimle fat aradinda peki hangisi daha kolay satilir