Beritankorkusuz
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 45
Dostlar ps4 kac sene daha götürür, veya destek alir . Mesela gta6 7 gibi pes 2022 23 gibi
Umarım, 800 e aldimps3 playstation tarihinin en kötü konsollarından biriydi ve o bile fifa 19'a kadar götürdü . ps4 gibi iyi bir konsolu sony hemen bırakmaz diye düşünüyorum.
800 ise gerçekten iyi fiyat.Umarım, 800 e aldim
800 e aldım değmez mi ,hic konsolum olmadi ilk konsolum olacak.Maksimum 3-4 yıl diyorum.Oyun yapımcıları (Electronic Arts,Ubisoft,Valve,RIOT Games,CD Project Red vs.) oyun çıkarmaya belki devam eder bilmiyorum ama SONY'nin exc oyunlarda ve eğer olursa yeni üyelikler ve özelliklerde destepi keseceğini düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
800 ise gerçekten iyi fiyat.
çok iyi fiyata almışsın ve eğer denemediysen exclusive oyunları oynamalısın çok güzel oyunlara sahip ps4Umarım, 800 e aldim
Önerim ilk olarak Ghost of Tsushima800 e aldım değmez mi ,hic konsolum olmadi ilk konsolum olacak.
800'e satan başka bir yer var mı800 e aldım değmez mi ,hic konsolum olmadi ilk konsolum olacak.
Arkadaştan aldimÖnerim ilk olarak Ghost of Tsushima
800'e satan başka bir yer var mı?
sanırım biraz şans işi bu yıl ps4 fiyatları tavan yapmışken ben 1700 tlye slim konsol ve yanında 7 tane oyunla birlikte almıştımÖnerim ilk olarak Ghost of Tsushima
800'e satan başka bir yer var mı?
Kendim oyun satıcısiyim , sorun olmaz oyun konusundasanırım biraz şans işi bu yıl ps4 fiyatları tavan yapmışken ben 1700 tlye slim konsol ve yanında 7 tane oyunla birlikte almıştım
Spider-Man 2.oyunu PS4'e gelsin 3.oyun gelmese de olurps3 playstation tarihinin en kötü konsollarından biriydi ve o bile fifa 19'a kadar götürdü . ps4 gibi iyi bir konsolu sony hemen bırakmaz diye düşünüyorum.
Gelir bence , gta5 ps3 e gelmisti , tabi biraz kırpılarak, ama ps4 ps3 kadar kötü değil.Gta 6 zor. :/
Yok gelir dostum, orası kesin de nasil gelecekGta 6 nın gelmesi çok zor bence gelirsede kırpılarak gelir ps3 gibi