Ps4 deki sorunlarim

incir9090

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
MERHABA ARKADAŞLAR PS4ÜMDEKI KAFAMA TAKILAN SORUNLARI YAZICAM SİZE YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM
16x16_smiley-happy.gif

1-DUALSHOCKŞARJI BİTMEMİŞKEN TAKIP ÇIKARMA YAPSAK YADA ŞARJI TAM DOLMAMIŞKEN VEYA ŞARJ OLURKEN OYNAMAK BATARYA ÖMRÜNÜ KISALTIRMI YANİ ANDROİD TELEFONLARDAKI GİBİ BİR DURUMMU BATARYA GİBİ BİŞEY VARMI SORUN OLURMU ?

2-PS4 DE UĞULTU VAR DUYULUYOR AYRICA PS4 YAZAN KISIMDA KULAĞIMI YANASTIRDIGIMDA ''TRR'' DİYE BİR SES VAR CİHAZI ALALI 20 GÜN OLDU ARKADAŞLAR CDSİZ BU SES CD TAKINCA DAHA FAZLA OLUYOR NORMALMİ BU SES ?

3- TV DE GÖRÜNTÜ KAYMASI VAR TV İLE ALAKALI DENEDIM ÇÜNKÜ BUNUN PS'YE BİR ZARARI VARMIDIR ?

4- PS4 SOĞUTUCLARINI NASIL BULUYOSUNUZ ALMAKTA FAYDA VARMI ?

5- PSN NETWORK AĞIR İŞLİYOR BU NORMALMİ ? ÜYELİK UZATCAKTIM ÇOK BEKLEDİM

6-İNTERNET BAĞLANTIM TAM AMA ONLİNE OYUNLARDA ARALARDA AĞ KESİNTİSİ PROBLEMİ YAŞIYORUM YARDIMCI OLURMUSNUZ

7-PS4 MENUDE BAZEN SANİYELİK TAKILMALAR OLUYOR BUNLAR NORMALMİ ?

8-OYUN ORTAMINA GÖRE FPS DÜŞÜŞÜ NORMALMİ HER CİHAZDA VARMI (KALABALIK ORTAM , SİS EFEKTLERİ VS.)

9-ARKADAŞIM PS4ÜN PARLAK KISMINA ANAHTARLIK KOYDU SONRADAN BAKTIĞIMDA ÇİZİLMİŞ BUNU ÖNLEMEK İÇİN KAPLAMALAR VARMIŞ BUNLAR SAĞLIKLIMI SİZCE YAPTIRMALIMIYIM.

ARKADAŞLAR UZUN YAZDIM KUSURUMA BAKMAYIN ALIN TERİYLE Bİ PS4'ÜM OLDU GÖZÜM GİBİ BAKIYORUM
16x16_smiley-happy.gif
ZAMANINIZI AYIRIP SORUNLARIMA CEVAP YAZARSANIZ ÇOK MUTLU EDERSİNİZ HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
1- Olmaz. Bu kadar kullanıcı ona bakmıyor bile.
2- Çok az bir ses çıkarması lazım sessiz bir ortamda dinlemen lazım.
3- Zararı olmaz.
4- Ps4 soğutucu gerek yok.
5- PSN Network internetinin hızına bağlıdır.
6- İnternetinde sıkıntı olabilir Ethernet ile bağla. Cihazda bir sıkıntı yok.
7- Takılmaması lazım.
8- bilmiyorum.
9- Anahtarlığın ps4 yanında ne işi var. Gereksiz bir şey yapma. Üstüne de anahtar koyma.

incir9090

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler cevapların için ben koymadım anahtarlığı arkadaş bırakmış haberim yoktu :)

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
O parlak kısım çok çabuk çiziliyo ne kadar dikkat etsende çizilebiliyor. Üstüne koruyucu derkende skin cover lar var onlardan alıp takabilirsin. Psn network bana göre sorunlu ethernet ile bağlasam bile bazen tam hızı alamıyorum sürekli durdurup baştan başlatıyorum indirmeyi hız normal olana kadar zaten araştırırsan başka forumlarda bununla ilgili konular var. Menüde bazen bendede ufak takılmalar oluyor ama bu pek rahatsız etmiyor.