PS4 alınır mı şu an ?

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
Arkadaşlar şuan 1200 TL'ye sıfır ps4 buldum sizce alınır mı ? Bir kaç arkadaş pc topla daha iyi dedi ben normalde Mac kullanıcısıyım , sadece oyun amaçlı ps4 alacağım ama kullanan bir kaç kişi oyunlar çok az pişman olursun felan dediler , sizce ne yapmalıyım ?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
1200 TL ye topladığın pc ile oyun oynamak mı ? Hocam ps4 tabi alınır o paraya ithalatçı garantılıdır muhtemelen. 1200 TL ye alacağın ps4 1200 TL ye toplayacağın pc den daha iyi oyun grafikleri ve dneyimi sunacak bu % 1000 garantidir. Ayrıca ps4 oyunları az mı dediler, ps storeye bekleriz.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Oyunları buradan görebilirsin. https://store.playstation.com/#!/tr-tr/home/oyunlar

neksushot

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bendede ps4 var ben şuan memnunumayrıca gta 6 da bu konsola çıkar çıktığı zaman öğle beklediğin oyunlarda çıkıo zaten ps4 e genelde

oguzhan ozen

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Şu zamandan sonra alınır sorunlarını genel olarak güncellemelerle çözüldü.

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
Aldım şuan , ucuz oyun arıyorum :)

TolgaTunc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
PS Plus üyeliğin yanında Endonezya PSN, Encard, Kardeşlik seçenekleri ucuz fiyata oyun sahibi olabilmeniz için iyi seçenekler. Kardeşlik konusunda ince eleyio sık dokuyun yoksa çok başınız yanar.

alpacino_34

Profesör
Reaksiyon puanı
497
1200 TL ye topladığın pc ile oyun oynamak mı ? Hocam ps4 tabi alınır o paraya ithalatçı garantılıdır muhtemelen. 1200 TL ye alacağın ps4 1200 TL ye toplayacağın pc den daha iyi oyun grafikleri ve dneyimi sunacak bu % 1000 garantidir. Ayrıca ps4 oyunları az mı dediler, ps storeye bekleriz.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Oyunları buradan görebilirsin. https://store.playstation.com/#!/tr-tr/home/oyunlar
Kesinlikle.

Momentus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ps4 gayet mantıklı. Tabi işinizi görebileceğiniz bilgisayarınız varsa.

Reaksiyon puanı
3
anlamı hayır mı ?

ben aldım şuan gayet memnunum tavsiye ederim
güzel kardeşim adam belli ki fikir alıyor fikir aldığına göre çok parası yok havaya saçacak baba parası yeseydi bu kadar sıkıntı yapmaz yine alırdı bir işte çalışsaydı yine sıkıntı yapmaz alırdı ama anladığım kadarıyla elinde belli miktar para biriktirmiş ve bi soruda bulunmuş sırf senin durumun iyi diye yanlış tavsiye vermek doğru olmaz. ayrıca merak ettim en ucuz 200 liralık oyunun neresinden menmunsun plus oyunlarınımı bekliyorsun yoksa?

alpacino_34

Profesör
Reaksiyon puanı
497
güzel kardeşim adam belli ki fikir alıyor fikir aldığına göre çok parası yok havaya saçacak baba parası yeseydi bu kadar sıkıntı yapmaz yine alırdı bir işte çalışsaydı yine sıkıntı yapmaz alırdı ama anladığım kadarıyla elinde belli miktar para biriktirmiş ve bi soruda bulunmuş sırf senin durumun iyi diye yanlış tavsiye vermek doğru olmaz. ayrıca merak ettim en ucuz 200 liralık oyunun neresinden menmunsun plus oyunlarınımı bekliyorsun yoksa?
Sizde haklisiniz kesinlikle Ps oyunlarina o kadar para Vermek aptalliktan baska bisey degildir kendi gorusum

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
sen konuyu anlamışsın dostum , konuyu ben açtım , fikir sordum bu fikir doğrultusunda aldım PS4'ü

Jaglerr83

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sizde haklisiniz kesinlikle Ps oyunlarina o kadar para Vermek aptalliktan baska bisey degildir kendi gorusum
PS4 oyunlarına 200 tl vermek aptallıktır derken buda bir zevk sonuçta kimisi karnını doyuracak parası olmaz sigaraya alkole aylık 500 tl verir
bizim gibilerde bir oyun alır 200 tl ye bir yıl keyfine bakar FIFA 16 gibi Battlefield 4 multi gibi yani aptallık demek yanlış olur kardeşim

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278

Korsan oyun mu alalım ? Kullanmadığınız veya oyun almadığınız için pek bilmeginiz ortada. Ps4 oyunlarını gidip vatan ve teknosa gibi yerlerden alırsan kaziklanirsin alacağın yeri ve zamanı bileceksin. Gta5 ı ps4 e çıktığı zaman 130 TL ye almış kişiyim. Oyun hala vatan gibi yerlerde 200 TL.

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
Korsan oyun mu alalım ? Kullanmadığınız veya oyun almadığınız için pek bilmeginiz ortada. Ps4 oyunlarını gidip vatan ve teknosa gibi yerlerden alırsan kaziklanirsin alacağın yeri ve zamanı bileceksin. Gta5 ı ps4 e çıktığı zaman 130 TL ye almış kişiyim. Oyun hala vatan gibi yerlerde 200 TL.
hocam bende bu konuda yeniyim en uygun fiyat'a nereden alabilirim oyunları ve şuan PS Plus üyeliğim yok

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
hocam bende bu konuda yeniyim en uygun fiyat'a nereden alabilirim oyunları ve şuan PS Plus üyeliğim yok
Dostum yeni çıkmış oyun almayacaksanız 2.el tercih edin. Çünkü xx oyun 200 TL ise 2. eli çıkış tarihine bağlı olarak 100-140TL arası değişiyor, ama ben sıfır alacağım dersen n11'den ucuza bulabilirsin, ama bölge olayına dikkat et, bu bölge olayı problem çıkartmıyor ama bazı oyunların içeriklerinde değişiklikler olabiliyor alacağın oyunlar 2. Bölge olmasına dikkat et. Kutunun arkasında bu bölge logosu bulunur biraz küçük konumlandırılmış bir biçimdedir ama her oyun kutusunda mutlaka vardır. N11'den alırken açıklamayı oku ve açıklamada yazmıyorsa satıcıya soru sorabilirsin. Ben ilk PS4'ümü oradan aldım Vatan'da aynı bundle paket 1700 TL iken ben 1480TL'ye almıştım garantisi v.s. herşey aynı firma ( Sony Eurasia) veriyordu.

alpacino_34

Profesör
Reaksiyon puanı
497
Belirttiğim gibi kendi görüşüm dedim. Gta 5 e 130 Tl verince rahatlamış mı oluyosun ?

alpacino_34

Profesör
Reaksiyon puanı
497
PS4 oyunlarına 200 tl vermek aptallıktır derken buda bir zevk sonuçta kimisi karnını doyuracak parası olmaz sigaraya alkole aylık 500 tl verir
bizim gibilerde bir oyun alır 200 tl ye bir yıl keyfine bakar FIFA 16 gibi Battlefield 4 multi gibi yani aptallık demek yanlış olur kardeşim
Tamam zevkine karışan yok ver kafana silah dayamıyorum alma diye kendi görüşüm diye belittim mesajımda bana göre yani 200 tl bi oyuna vericegime hayırlı bi iş yaparım buda bnm zevkim zevkler tartısılmaz

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Belirttiğim gibi kendi görüşüm dedim. Gta 5 e 130 Tl verince rahatlamış mı oluyosun ?
130 TL verdim, 7-8 arkadaş doyasıya eğleniyoruz stres atıyoruz, kısacası eğleniyoruz. Yeni bir oyunu çıksa yine alırım.

exelance_123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
KARDESIM SU AN KONSOL ALMAK ISTESEM PS4 TEN BASKASINI ALMAM.TABIKI BEKLENTILER BELIRLER BU KONULARDA TERCIHI BIRAZDA AMA HEM OZELLIKLERI HEMDE EXLUSIVE OYUNLAR BAKIMINDAN BENIM TERCIHIM PS4 OLURDU

turando77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdi biraz hort olacakta şu ps4 oyun fiyatlarından şikayetçi olanları anlamıyorum.Birazcık internette gezinmeyi biliyorsanız oyunları çok ucuza kapatabilirsiniz. Batman Arkham Knight ve Fifa 16 gibi pahalı sayılabilecek oyunları kardeşlikle toplam 40 liraya aldım ve sorunsuz oynuyorum ee nerde kaldı oyunları pahalı olan konsol?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Şimdi biraz hort olacakta şu ps4 oyun fiyatlarından şikayetçi olanları anlamıyorum.Birazcık internette gezinmeyi biliyorsanız oyunları çok ucuza kapatabilirsiniz. Batman Arkham Knight ve Fifa 16 gibi pahalı sayılabilecek oyunları kardeşlikle toplam 40 liraya aldım ve sorunsuz oynuyorum ee nerde kaldı oyunları pahalı olan konsol?
İşini bilen bilinçli insan her zaman oyunları ucuza alır.