Ps3(xbox 360) artı vita mı yoksa ps4 mü almalıyım ?

boncuk2009

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar ps3 e ne kadar güncel oyunlar çıkar dışardada yanımda konsol olmasını istiyorum sizce hangisini tercih etmeliyim ps3 ve vitanın fiyatları bu aralar düşüşte dahada düşecektir sizce ne yapmalıyım ps3 güncelliğini yitirdimi yoksa hala iş var mı ?????:rolleyes:

(PS63)

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Eğer ps3 oyunlarini henüz oynamamış iseniz
Size tavsiyem 2.el bi cfw'li ps3 almaniz çünkü ex oyunları bile sizi baya götürür...

(PS63)

Asistan
Reaksiyon puanı
2
2/3 yıl desteğini çekmez
Ama pes ve fifa desteği daha uzun sürer
Konsolu ise elden çıkarmaya kalksan en fazla 2 oyun parası zararın olur ki
Oynayacagin 100'lerce oyun yanında sözü bile olmaz

theotto

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ps3 seni yine 3-4 yıl götürebilir vita da rahat götürür çünkü psp bile 5 - 6 yıl oyun almıştı birde ps4 u aldıktan sonra bide oyunlar için harcama yapman gerekecek bunu da düşün bir de kaç yaşındasın lise de misin sınav olayını düşün

boncuk2009

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ps3 seni yine 3-4 yıl götürebilir vita da rahat götürür çünkü psp bile 5 - 6 yıl oyun almıştı birde ps4 u aldıktan sonra bide oyunlar için harcama yapman gerekecek bunu da düşün bir de kaç yaşındasın lise de misin sınav olayını düşün
ps3 ler kırılabiliyor mu vita kırılmıyodu zaten ona psn üyeliği yeter zaten

(PS63)

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Eğer fabrika çıkış versiyonu 3.55 altı ise kolay kırılıyor
Ama yüksek ise cobra ode denen cihazlar sayesinde kırılıyor 250tllik işlemle

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Ben dün ps3 aldım, ps4 fiyatı bence hala pahalı ve ireldeki ithalatlar daha iyi olacak ve 2ci elini de almak daha kolay olacak(1-2 seneye)

Ps3 alırsanız ps market kullanmazsanız düşük gb alın

yagizcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence hiç Playstation e bulaşma tertemiz xbox al rahat et, görüntü kalitesi yaklaşık 4 katı ve ps te sadece pes için dizayn edilmiş bi yapıya sahip , xbox ın kolundan bile belli ediyor

(PS63)

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ne görüntü kalitesi 4 katımı :D
Xbox dvd oyun oynatiyor ps blu-ray teknolojisi

yagizcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İkisini de kullandın mı peki bu cevabı vermeden önce

(PS63)

Asistan
Reaksiyon puanı
2
20 yıldır oyun ve konsol dunyasindayim ps ve xbox hakkında herşeyi biliyorum legal illegal
Birçok forumda nickime denk gelmemeniz sizin şanssızliginiz
Şu ana kadar ps hep xbox'su ezdi
yeni nesil henüz türkiye gelmedigi için xboxone ile Ps4 arasında üstünlük varmı yokmu bilemem
Ama arastirdigima göre yine bi ps üstünlüğü olacak...

kehfest

Doçent
Reaksiyon puanı
1
aslında microsoft ülkemize adam gibi destek verse bilgisayarla entegrasyon için xbox alırdım ama bi 10 yıl daha ülkemizde lider playstation olur. ps3 al vitaya gerek yok bence

yagizcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok saçma , ben de baya bi süredir araştırıyorum ancak her türlü xbox cevabını alıyorum . Playstation inin tek artısı futbol oyunlarının daha kolay oynanabilmesi , xbox ta aldigim zevki Playstation da bulamam, ikisini de kullanıyorum , bunlar benim fikrim tabi.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
ps3 ex oyunlar için ideal 4300 tane mi ne oyun çıkmış ben daha 2-3 tanesini oynadım birde ps 4 şuan hem kalın hem çok pahalı ama karar senin
bu arada vitayı salla gitsin ps dediğin tevden oynanır bence

boncuk2009

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ps vita dışarıda iş görmez mi hep kol niyetinede kullanırım ne kadar günün çoğunda ev olsamda dışarda geçireceğim vakit fazla o yüzden vitayı düşünüyorum bide vita kırılıyor mu

(PS63)

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Çok saçma , ben de baya bi süredir araştırıyorum ancak her türlü xbox cevabını alıyorum . Playstation inin tek artısı futbol oyunlarının daha kolay oynanabilmesi , xbox ta aldigim zevki Playstation da bulamam, ikisini de kullanıyorum , bunlar benim fikrim tabi.

Kusura bakmayın ama rahatlık konusunda ds3 daha önde gibi
+ bırakın konsolu işlevini özelliğini ex oyunları bile ps3 almaya yeterli sebeplerdir
Bi The last of us bi beyond two souls bi gow serisi bi uncharted serisi oynayan ne demek istediğimi çok iyi anlar :)

boncuk2009

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kusura bakmayın ama rahatlık konusunda ds3 daha önde gibi
+ bırakın konsolu işlevini özelliğini ex oyunları bile ps3 almaya yeterli sebeplerdir
Bi The last of us bi beyond two souls bi gow serisi bi uncharted serisi oynayan ne demek istediğimi çok iyi anlar :)
ps3 te pes 2014 nasıl bide xbox kolu ps3 te çalışır mı ps3 te yarış oyunları oynanışı bilgisayardaki gibi rahat mı?

(PS63)

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Iyi güzel ama yaş itibarı ile pc'deki gibi değil normal olarak
Çalışmaz(ama ds3 ile 2 saat oynasan müptelası olursun)
Rahat (göreceli)

yagizcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum sana şunu söyliyim açık açık eğer oynamaktaki amacın arkadaşlarını toplayip pes oynamaksa ps al ama tek başına oynarım genelde diyorsan xbox al , diğer arkadaş sanırım ps4 ün tanıtımını yapan mı forumlarda destekleyen bi arkadaş mı bilemem ama onun ps ı övmesi normaldir

(PS63)

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Yani...
Doğruyu bilipte söylememek karakterime aykırı

epzq

Doçent
Reaksiyon puanı
47
Arkadaşlar siz burda neyi konuşuyorsunuz.

Biri Xbox ın kolu daha rahat demiş.------Göreceli bir kavram.Ama belki dediğinde haklı olabilirsin.Çünkü PS4 te farklı bir kol geliyorsa demekki bir eksiklik var.

Ben Xbox ı savunan arkadaşa şunu sormak istiyorum.Kinect te 6-12 yaş arasına hitab eden Star Wars ımı oynamak istersin Move de Killzone 3 mü.Yada Fight Lights out mı?Bak Move iyi yada Kinect iyi onu savunmuyorum.Kinect te daha çok bebe oyunları var.Ağır oyunlar gelecek deniyor.Bu saatten sonra xbox 360 a gelmeyeceği kesin.

Örnek verecek olursak gir Hepsiburada nın sitesine Konsol oyunlarından filitreden ayrı ayrı Sony nin ve Microsoft un oyunlarını seç.Burda oyun çokuğunu bir gör.Microsoft oyunlarının üzerinde Kinect yazar.Bu oyunların kinect desteği var demek.Bak oyunlar hangi yaşa hitab ediyor.Sony oyunlarının üzerinde ise Move yazar.Onlarda Move destekli olduğunu gösterir.Birde ona bak ne tür oyunları var.Hangi yaşa hitab ediyor.

Bunlar aralarındaki en bariz farklar.Diğer bir fark ise Exc. oyunları.
Sana Xbox alman için 3 tane önemli oyun söylerim.Halo-Gears of Wars-Forza.
PS3 te bu oyunların alternatifleri ve daha fazlası var.Atıyorum God Of War yada bir last of us oyununa karşı koyabilcek xbox 360 oyunu bulamazsın.

Ha birde arkadaş Xbox ın görüntü kalitesi PS3 ten 4 kat daha iyi demiş.Yoksa sende youtube ye xbox 360 vs PS3 yazanlardanmısın.Adamların saçmaladıkları o kadar barizki; kalkmış xbox daha parlak görüntü sunuyor PS3 karanlık görüntü veriyor demiş.Yav arkadaş Televizyonun ayarlarıyla oynarsan tabiki böyle olur.Yani kim inanıyor bunlara gerçekten komedi.

Diğer bir husus Xbox ı savunan arkadaş demişki Tek başına oynayacaksan Xbox al.Arkadaşlarınla oynayacaksan PS3.
Yani kusura bakma o kadar sallamışsınki Xboxçıların en büyük kozu olan LİVE yi bir anda köşeye atmışsın.Pes yani.

Konuyu açan arkadaş şunu unutmasın.Her iki konsolda iyi cihazlar.Yani birinde o var diğerinde yok diye bişey söz konusu değil.Her ikisindede aynı şeyleri yapabiliyorsun tek fark oyunların bolluğu ve multimedya araç gereçlerinin kullanımlarının basit veya zor olması.O kadar.
Örnek verecek olursak.Live PSN den daha iyi olabailir (kullanım açısından).Ama sonuçta her ikiside aynı görevi yapıyor.

(PS63)

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ben hala sesli gülüyorum...
Görüntü kalitesi 4 kat olayına
Birisi dvd h.264 teknolojisi birisi blu-ray
70'lik dedeye sor seni bastonla kovalar o derece yani :)

yagizcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar siz burda neyi konuşuyorsunuz.

Biri Xbox ın kolu daha rahat demiş.------Göreceli bir kavram.Ama belki dediğinde haklı olabilirsin.Çünkü PS4 te farklı bir kol geliyorsa demekki bir eksiklik var.

Ben Xbox ı savunan arkadaşa şunu sormak istiyorum.Kinect te 6-12 yaş arasına hitab eden Star Wars ımı oynamak istersin Move de Killzone 3 mü.Yada Fight Lights out mı?Bak Move iyi yada Kinect iyi onu savunmuyorum.Kinect te daha çok bebe oyunları var.Ağır oyunlar gelecek deniyor.Bu saatten sonra xbox 360 a gelmeyeceği kesin.

Örnek verecek olursak gir Hepsiburada nın sitesine Konsol oyunlarından filitreden ayrı ayrı Sony nin ve Microsoft un oyunlarını seç.Burda oyun çokuğunu bir gör.Microsoft oyunlarının üzerinde Kinect yazar.Bu oyunların kinect desteği var demek.Bak oyunlar hangi yaşa hitab ediyor.Sony oyunlarının üzerinde ise Move yazar.Onlarda Move destekli olduğunu gösterir.Birde ona bak ne tür oyunları var.Hangi yaşa hitab ediyor.

Bunlar aralarındaki en bariz farklar.Diğer bir fark ise Exc. oyunları.
Sana Xbox alman için 3 tane önemli oyun söylerim.Halo-Gears of Wars-Forza.
PS3 te bu oyunların alternatifleri ve daha fazlası var.Atıyorum God Of War yada bir last of us oyununa karşı koyabilcek xbox 360 oyunu bulamazsın.

Ha birde arkadaş Xbox ın görüntü kalitesi PS3 ten 4 kat daha iyi demiş.Yoksa sende youtube ye xbox 360 vs PS3 yazanlardanmısın.Adamların saçmaladıkları o kadar barizki; kalkmış xbox daha parlak görüntü sunuyor PS3 karanlık görüntü veriyor demiş.Yav arkadaş Televizyonun ayarlarıyla oynarsan tabiki böyle olur.Yani kim inanıyor bunlara gerçekten komedi.

Diğer bir husus Xbox ı savunan arkadaş demişki Tek başına oynayacaksan Xbox al.Arkadaşlarınla oynayacaksan PS3.
Yani kusura bakma o kadar sallamışsınki Xboxçıların en büyük kozu olan LİVE yi bir anda köşeye atmışsın.Pes yani.

Konuyu açan arkadaş şunu unutmasın.Her iki konsolda iyi cihazlar.Yani birinde o var diğerinde yok diye bişey söz konusu değil.Her ikisindede aynı şeyleri yapabiliyorsun tek fark oyunların bolluğu ve multimedya araç gereçlerinin kullanımlarının basit veya zor olması.O kadar.
Örnek verecek olursak.Live PSN den daha iyi olabailir (kullanım açısından).Ama sonuçta her ikiside aynı görevi yapıyor.
Sen cümleleri hep böyle arkadan yakalamak istiyosan malzeme bol , ben arkadaşa yardım etmek için kendi nedenlerimi saydım bak vurgulayarak söylüyorum kendi. Live olayı için kırdırmamak lazım kırdırmayıp 100-200 e oyun alacaksan kendinin gönül zenginliğidir o da . Ve ayrıca kimse de sana çıkıp illa kinect al demiyor beğenmiyorsan kinectsiz al oyna . Tekrar ayrıca Live olayina bağlaman nedensiz oldu ben burda ev içindeki insanlara göre diyorum yada arkadaşları her neyse işte pes kafe mantığı. Biriktirip biriktirip patlamana gerek yok kardeş fikirlerimizi sunuyoruz sakin :)