Ps3 ve Discovery mi İphone 5 mi?

ersagun1401

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sorum açık ps3 ve Galaxy s3 mini mi alayım yoksa sadece İphone 5 mi alayım ? Yorumlarınız bekliyorum:)

Dr. Oetker

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Fiyat olarak hepsi birbirinden farklı 1800 lira verip iphone 5 alabiliyosan neden 600 liraya ps3 alıyosun ki 1300 liraya ps4 al geriye kalan 500 liraylada normal bi telefon al işini görecek.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
PS3 ve SGSIII mini al iPhone 5 alıp çarpılıp kömür olma...

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Eğer Telefonda Çok Oyun Oynamam Ve Oynarsam Konsol Zevkini Almak İstiyorum,Diyorsan Tabi ki SIII Mini Ve PS3.iPhone 5 Bence Alma.Tabi İhtiyaca Göre Değişir.Bu Arada Sınıftaki Bir Kız Arkadaşımın SIII Mini'si Çok Sert Yere Düşmüş,Bugün Gösterdi Dün Olmuş Üstten Çatlamış.Ben Sana SIII Mini Ve PS3 Öneriyorum.

ersagun1401

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S3 mini alma iphone 5 al ama ps3 ne alaka.
Sen anlamadin ben iPhone 5 alirsam ps3 almayacagim ama ayni fiyata ps3 ve s3mini alabilirim:):)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ps4 de gazi özellikler yok o yüzden ilk tercihim ps3 ornegin CD desteği yok 3d yok ekstra bellek kullanimi yok (hard disk) falan:)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ps4'de 3D olması lazım. Ama ps4 alabilecekken ps3 almak biraz komik geldi yani. PS3'ü olan üzülüyor yeni PS çıktı bizimkilere oyun çıkmaz şimdi diye sen diyorsun ps3 alayım :D

Sorun zaten baştan garip aslında. Sen nerede oyun oynamak istiyorsun telefonda mı Playstation'da mı? Hangisinde daha fazla oynamayı planlıyorsun? Eğer Playstation'dan yanaysan Lumia 520 + PS4 ve ya GMD + PS4 olabilir. Telefondan yanaysan iphone 5 ve ya iphone 5C.