PS3 mü yoksa XBOX mı almalıyım?

Atakan GM 16GB

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yahu bide Xbox 360 daha iyi grafiklere sahip diyorlar ona gıcığım inceleyin bakalım sistemlerini detaylı olarak Ps3 işlemçi RAM ve Grafik işlemçisi olarak daha güçlü ki oyunlardada görünür GTA 5 Xbox 360 da gerçekten berbat ama Ps3 te oynanır ayarda Xbox DVD ile filmi 720*480 p açar PS3 blurayle 1080P 3D açar Xbox sın kendine özel oyunları çocuk oyunu zaten kollara gelirsek PS kolu daha hafif sixaxis var ve bataryalı full batarya ile çok uzun süre dayanıyo 500Mah göre ve çok cabuk sarj oluryor ama Xbox kolu takoz gibi pilli sixaxis yok ve joyisticleri PS yi taklit etmemek için saçma sapan ben ikisindede silahlı oyun oynadım ve PS3 daha iyi Xbox tan bide Xbox live daha hızlı daha iyi diyorlar ben 128/kbs ile sınırlı telefon internetimi wi-fi ile PS3 bağlayıp online oyun oynuyom neyin kafası bu Xbox fanları çıldırıyor resmen her alanda kötü çünkü sokağa çıkın heryerde 2. El ps alınıp satılır onarımı yapılır kırılır oyun atılır 2. El oyun alınıp satılır onarım yapılır yani Türkiyede PS in varsa destek çok hatta elinden gelen onarımı kendide yapar ki ben PS2 mi yapacaktım ama 50 tl değmez dedim bazı oyunları açıyordu bazılarını açmıyordu göz arızalıydı yavaşlamıştı sonra verdim zaten gerek yok 50 TL masrafa ve şuan PS3 var çok memnunum GTA4 grafiği kötü diyorlar evt kötü çünkü GT4 Fat kasaya çıktı o yüzden kötü ama Gta Eflc alın Tbogt-Tlad bir arada yada 3 ü bir arada onlardaki grafik iyi sonradan çıktığı için zaten sony microsofttan daha fazla destek veriyor Türkiye pazarıne Full türkçe oyun yada menü-altyazılı oyun var KZ3 Full türkçe Hıtman Ablitions türkçe alt yazı ve menülü Ps2imde Gta sa türkçe altyazı ve menülüydü ki ellerinden geldikçe türkçe desteği veriyorlar (tabii bu daha çok Sonynin Türkiye de çalışan elemanlarına bağlı adam akıllı çalışsalar daha fazla türkçe oyun olur) Ben hiç PSN de sıkıntı çekmedim ne sıkıntısı var yazın bi tek daha yavaş diyonuz denedinmide yavaş diyon Xbox cağ dışı kasa tasarımı (zevk işi diyecem ama o da bir yere kadar bu zevksizlik) kollar berbat oyunlar berbat konsollar ileri dönük sisteme sahip değil Bu Xbox one içinde geçerli 1-2 yıl sonra Xbox One oyunları Lowda açar Ram kanalı grafik kartı işlemçisi falan şimdi için iyi ama yeni çıkacak oyunlar için değil. Ps4 te şuan çok güzel oyunlar çıkıyor (yetişkin oyunları Xbox gibi bebe değil)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Zaten Ps3 ü kırdır at oyunu sonra Ps3 ün yanına bile gitmeden sadece kolla oyun değiştir konsolu aç kapa istersen kapalı kutuda dursun kırıkken sistem kolla açılıp kapanıyor PS tuşuna baş otomatik PS açılıyor koldan kapanıyor ohhh misss(xboxta varmı bilmiyom onuda taklit etmiştir ama) zaten PS1 çok tuttu diye balıklama atladı ama Xbox ilk konsolu gerçekten berbat bir görünü var ve PS2 zaten tarihte en çok satan konsol olarak bi güzel tokatladı