PS3 mü?Xbox One mı?

Tesian1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
26
üstteki arkadaşa katılıyorum bende xbox one s var, xbox one ile aralarında epey fark var az daha para takviyesi gerekebilir 1500e ikinci el bulursun ama 1500e çıkamam diyorsan al xbox one ı ama biraz hantal ve daha güçsüz

enesenesbera

Doçent
Reaksiyon puanı
232

Versemacy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
Xbox One ile PS3 arasında zaten bariz nesil farkı var.

Xbox One = PS4
Xbox 360 = PS3 şeklinde düşünebilirsin.

Versemacy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
Her ne olursa olsun bu Xbox One ile PS3'ün karşılaştırılmasında söylenecek bir söz değil. İkisinin karşılaştırılması hepten yanlış hatta :D PS3 öldü ölecek, Xbox One güncel bir konsol.

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
Bu yıl karnemi aldığımda Xbox One veya PS3 alabileceğim.Sizin öneriniz nelerdir?
en düşük xbox one s alın alacaksanız. ama güncel olarak tavsiyem series s olacaktır. vatan bilgisayarda kampanya da var ayrıca xbox all access sistemi gibi bir şey yapmışlar: MICROSOFT XBOX SERIES S OYUN KONSOLU + 3 AY GAMEPASS fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
1608811112784.png

Tesian1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
26
bi sadece o var bide minecraft diye biliyorum ama sony ye gelince god of war last uf us 1 ve 2 hele 2 nini grafikler sonra spiderman vb.
Oyun takıntılısı olmaya gerek yok önemli olan performans ps4, xbox one s den daha performanslı bu doğru fakat aralarında yaklaşık 500 liradan fazla fiyat farkı var(2.elde) xbox one s fiyat performans ürünüdür ayrıca trde gamepass ve ea acces özelliği sayesinde abonelikle çok daha ucuza oyun oynanabiliyor.

differentturk

Profesör
Reaksiyon puanı
3,059
Oyun takıntılısı olmaya gerek yok önemli olan performans ps4, xbox one s den daha performanslı bu doğru fakat aralarında yaklaşık 500 liradan fazla fiyat farkı var(2.elde) xbox one s fiyat performans ürünüdür ayrıca trde gamepass ve ea acces özelliği sayesinde abonelikle çok daha ucuza oyun oynanabiliyor.
Ben forza ve Minecraft için neler vermezdim siz biliyormusunuz? Benim en sevdiğim 2 oyun!!!

Tesian1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
26
Ben forza ve Minecraft için neler vermezdim siz biliyormusunuz? Benim en sevdiğim 2 oyun!!!
Bende sizin gibiydim xboxımı almadan önce aşırı hypelanmıştım ve sonuç şuan o salonda ben odamda. Aslında hâla hevesim geçmedi çünkü elimde cyberpunk, cold war tarzı yeni nesil oyunlar var onları oynayacağım ama sınavlar yaklaşıyor ondan dolayı biraz beklemek zorundalar. Eğer çok isterseniz bi gün sizinde olur 3 ay önce sorsanız bana bende bilmezdik xboxımın olacağını.