CaptainFire
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 214
Bu yıl karnemi aldığımda Xbox One veya PS3 alabileceğim.Sizin öneriniz nelerdir?
Xbox OneBu yıl karnemi aldığımda Xbox One veya PS3 alabileceğim.Sizin öneriniz nelerdir?
Mümkünse Xbox One S alın.Bu yıl karnemi aldığımda Xbox One veya PS3 alabileceğim.Sizin öneriniz nelerdir?
sen heralde x360ı xone ile karıştırdınBu yıl karnemi aldığımda Xbox One veya PS3 alabileceğim.Sizin öneriniz nelerdir?
bence 2. el ps4Bu yıl karnemi aldığımda Xbox One veya PS3 alabileceğim.Sizin öneriniz nelerdir?
Ps4 değil eğer o kadar yükselecekse ps4 pro veya xbox one x alsın ps4 yinede alabilir ama xbox one s ile aralarında fiyat farkı varsen heralde x360ı xone ile karıştırdın
Mesaj otomatik birleştirildi:
bence 2. el ps4
ama burda xboxların açığı hiç kendine özel oyun yapmamamlarıXbox One ile PS3 arasında zaten bariz nesil farkı var.
Xbox One = PS4
Xbox 360 = PS3 şeklinde düşünebilirsin.
Forza serisi?ama burda xboxların açığı hiç kendine özel oyun yapmamamları
en düşük xbox one s alın alacaksanız. ama güncel olarak tavsiyem series s olacaktır. vatan bilgisayarda kampanya da var ayrıca xbox all access sistemi gibi bir şey yapmışlar: MICROSOFT XBOX SERIES S OYUN KONSOLU + 3 AY GAMEPASS fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'daBu yıl karnemi aldığımda Xbox One veya PS3 alabileceğim.Sizin öneriniz nelerdir?
bi sadece o var bide minecraft diye biliyorum ama sony ye gelince god of war last uf us 1 ve 2 hele 2 nini grafikler sonra spiderman vb.Forza serisi?
Oyun takıntılısı olmaya gerek yok önemli olan performans ps4, xbox one s den daha performanslı bu doğru fakat aralarında yaklaşık 500 liradan fazla fiyat farkı var(2.elde) xbox one s fiyat performans ürünüdür ayrıca trde gamepass ve ea acces özelliği sayesinde abonelikle çok daha ucuza oyun oynanabiliyor.bi sadece o var bide minecraft diye biliyorum ama sony ye gelince god of war last uf us 1 ve 2 hele 2 nini grafikler sonra spiderman vb.
Ben forza ve Minecraft için neler vermezdim siz biliyormusunuz? Benim en sevdiğim 2 oyun!!!Oyun takıntılısı olmaya gerek yok önemli olan performans ps4, xbox one s den daha performanslı bu doğru fakat aralarında yaklaşık 500 liradan fazla fiyat farkı var(2.elde) xbox one s fiyat performans ürünüdür ayrıca trde gamepass ve ea acces özelliği sayesinde abonelikle çok daha ucuza oyun oynanabiliyor.
Bende sizin gibiydim xboxımı almadan önce aşırı hypelanmıştım ve sonuç şuan o salonda ben odamda. Aslında hâla hevesim geçmedi çünkü elimde cyberpunk, cold war tarzı yeni nesil oyunlar var onları oynayacağım ama sınavlar yaklaşıyor ondan dolayı biraz beklemek zorundalar. Eğer çok isterseniz bi gün sizinde olur 3 ay önce sorsanız bana bende bilmezdik xboxımın olacağını.Ben forza ve Minecraft için neler vermezdim siz biliyormusunuz? Benim en sevdiğim 2 oyun!!!
minecraft ps4 dede var forza yerinede artık dirt5 crew fslsn oynarsınız bence sırf forza için xbox alınmazBen forza ve Minecraft için neler vermezdim siz biliyormusunuz? Benim en sevdiğim 2 oyun!!!
Forza 5 çıkacak yakında(2021) onun için xbox series x alacaklar tanıyorum.minecraft ps4 dede var forza yerinede artık dirt5 crew fslsn oynarsınız bence sırf forza için xbox alınmaz
Biliyorum Minecraft ama bence sırf forza için Xbox alınırminecraft ps4 dede var forza yerinede artık dirt5 crew fslsn oynarsınız bence sırf forza için xbox alınmaz