Ps3 Mafia 2 Rezilliği

serkan94

Profesör
Emektar
Katılım
20 Mart 2010
Mesajlar
2,184
Reaksiyon puanı
22
Puanları
218
Arkadaşlar biliyorsunuzki PS3 işlemcisi yüksek ama grafik kartı bazen karşılamıyor ve işte bu durumlardan biri daha :lol:

Xbox 360 ise işlemci yavaş grafik kartı yüksek olduğu için avantajlı

2K games forumu -technical support
It's time for answers - Page 55 - 2K Forums

Hey guys,

When designing Mafia II, we optimized for each of the three different systems the game would run on to make sure the core experience was the best it could be. Because of this, there are some differences from one platform to the next. In terms of the PS3 version, I wanted to clarify a couple points you have been asking about: There will not be highly detailed grass or large pools of blood, the cloth movement is less noticeable than, for example, the PC version, and the visual fidelity in the demo is generally representative of what you’ll see in the full game.

Our aim is to make a cohesive and immersive experience and optimize the game for each platform so that it could run its best. And while there are some differences between each version, I’m sure you’ll **** that the core gameplay and the heart of Mafia II remains no matter whether you play on PS3, 360, or PC.

Thanks for your patience while I checked with the dev team on the specific issues you were asking about, and I hope you see you in Empire Bay next week.

PLEASE NOTE: If you have follow up questions for me, you can ask them here. Insults, spam, and other off-topic behavior will result in you being banned, so let's all play nice.



Türkçesi

Daha öncede tüm yeni nesil konsollarda aynı olacağına söz veren 2K games ,bizleri andırmış yapılan açıklamaya göre bazı teknik sorunlarda dolayı mafia 2 'de detaylı çimler ve kan efektleri bulunmayacak.bu kesintilerin oyunu daha rahat ve oynanabilir hale getirecek.Oyunun çekirdeğinde bir değişim yapılmayacak.

Kendi yorumum: PS3 açısından böyle bir oyunu bazı eksikliklerle oynatması ve GOD OF WAR 3 gibi bir eseri muhteşem grafikler ile göstermesi tam bir dengesizlik :w00t:

Bu yüzden PS3 özel oyunlardan başka bir şey değil:turned:




ekleme:Xbox 360 demosunu bizzat bu sabah denedim çok ayrıntılı ve mükemmel bir oyun olmuş en ufak kasma veya oynama yok buda iyiye işaret kendisi büyük bir zevkle bekliyorum :mrgreen:



PS3 Mafia 2 demo



Uploaded with ImageShack.us

xbox 360 demo



Uploaded with ImageShack.us

işte burda çimleri görüyorsunuzdur :) ben artık bişi demiyorum..:turned:


http://bolumsonucanavari.com/Haberler-Mafia_II_Demo_Grafik_Karsilastirmasi_X360_vs_PS3-8472.htm
 

ByKaMiKaZe

Müdavim
Müdavim
Katılım
2 Ocak 2009
Mesajlar
1,457
Reaksiyon puanı
20
Puanları
218
xbox ps3 hangisi iyi konusuna girmiyeceğim çünki 2 konsolda elimde var ikisinide oynuyorum ama genelde xbox (tamamen duygusal) kırılmış olması + kolun daha ergonomik olması. 2konsolunda grafikleri arasında tercih yapmam gerekirse seçim yapamam ahım şahım bi fark olmuyor genelde :)


not : türkçesini koyacaksın bari kendin ceviremiyorsan hiç koyma. Google Translate ile nereye kadar :\
 

_Saytun_

Müdavim
Müdavim
Katılım
10 Ekim 2008
Mesajlar
1,453
Reaksiyon puanı
9
Puanları
218
Bütün oyunlar PC de mi rezalet olucak. Bu oyun da demekki PC ye göre yapılmış PS3 e uyarlanmış. PS3 den PC'ye uyarlanan FIFA gibi
 

ERL

Asistan
Katılım
15 Ekim 2009
Mesajlar
446
Reaksiyon puanı
24
Puanları
0
Ah be Sony, sen bu durumlaradamı düşecektin. Bunun müsebbilerini bulup en ağır şekilde cezalandır. Kuze Kore ye gönder, inşaatlarda amele olarak çalıştırsınlar.
 

serkan94

Profesör
Emektar
Katılım
20 Mart 2010
Mesajlar
2,184
Reaksiyon puanı
22
Puanları
218
hayır garip olan PS3 te nasil yapamamislar :D
 

freewill

Dekan
Katılım
8 Temmuz 2008
Mesajlar
7,637
Reaksiyon puanı
61
Puanları
228
okadar da kötü değil ama :D demosunu indirdim hem pc de hem de ps3 te oynatım çok abartmamak lazım :D adamın elbisesine mi bakacaksınız hem :D
 

Uso!

Doçent
Katılım
10 Ağustos 2010
Mesajlar
947
Reaksiyon puanı
27
Puanları
18
Çevirebildiğim kadarıyla çeviriyorum, Türkçesi:

Mafia II'yi tasarlarken, ana temanın(burası tam olmadı gibi :)) mümkün olduğunca en iyi biçimde kalarak, her 3 farklı sistemde de çalışmasını sağladık.

Bundan dolayı, platformlar arası bir kaç değişiklik oldu.PS3 sürümünü ele alırsak, sorduğunuz bir kaç soruya açıklama getirmek istiyorum:
Yüksek detayda çimler ve ya kan dereleri olmayacak, giysilerin hareketleri örneğin PC sürümündekinden daha az farkedilebilir olacak, ve demosunda gördüğünüz görseller genel olarak tam sürümde göreceklerinizin birer örneği olacak.

Bizim hedefimiz oyunu her platforma uyumlu ve gerçek bir deneyim verebilecek bir hale getirmektir.Ve her sürüm arasında farklılıklar olsa da, eminim ki PS3, 360 ve ya PC'de oynadığınızda Mafia II'nin aynı ve tek olarak kaldığını farkedeceksiniz.(Burası da pek olmadı, ne denir işte heart, core hepsi aynı kapı da Türkçesi'ne uygun gelmiyor aklıma. :))

Geliştirme takımından cevapları beklerken sabırlı olduğunuz için teşekkürler.(En iyi böyle uydurabildim. :P), ve umarım ki sizi gelecek hafta Empire Bay'de görebiliriz.

NOT: Eğer benim için başka sorularınız varsa, onları buradan sorabilirsiniz.Hakaretler, spam ve diğer konu dışı hareketleriniz banlanmanıza sebep olacaktır, iyi oyunlar.
 

serkan94

Profesör
Emektar
Katılım
20 Mart 2010
Mesajlar
2,184
Reaksiyon puanı
22
Puanları
218
ya valla uğraşmak istemedim o yüzden Türkçeyi öle yaptım :mrgreen: gerçekten bu konuda özür dilerim... ama haberi görünce gerçekten şaşırdım yani :D

---------- saat 22:14 eklendi ---------- önceki mesaj saat 21:48 eklenmişti ----------

güncellendi :)
 
Üst