• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

PS3 kırma nasıl yapılıyor?

yildirim3273

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar,

PS3 nasıl kırılır ve torrent sitelerindeki oyunlar nasıl yüklenir. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

İyi forumlar...

ps3 ün versiyonuu 3 55 i gecmemiş olması lazım kırma işlemi ise 3.55 versiyonun üzerine yeni bi ( knewhawe ) 3.55 update i kurarak oluyo

PS3 korsan oyun listesi uzun süredir güncellenmiyor. 3.55 den sonra hiçbir versiyon kırılmadı. Eğer korsan kullanmayı düşünüyorsan xbox 360 al derim.

Elimde zaten PS3 var. Zaten ben de kendiminkinin versiyonuna bakınca hiç araştımadım bile. Bu versiyonu düşürmek için adamlar bir sürü ilan vermiş. getirin işte şu fiyata düşürelim diye. Orjinal oyuna da para yetmez arkadaş.

bi çözüm gerekli yani :)..

Burada korsan konuşmak yasak herhalde öyle biliyorum.

Kırınca PSN den banlanma durumu var. Online oynayamadıktan sonra tadı çıkmaz birçok oyunun bence.

ps3'ü multiplayer'e güncelledik şimdi ise kırmamız gerekiyor cevap verin lütfen :helpsmilie:

ps3 kırdırınca makineye bi zararı olurmu olursa ne gibi zararları oluyor beni bilgilendirirseniz sevinirim kırdırmadan yüklemem yapmak mümkğn degil mi

arkadaşım ne gereği var kırdırmanın.PSN PLUS denen bi olay var.100 tl ver 1 yılda 45 tane oyun indir oyna. sp mp takıl kafana göre.

ben garanti şartlarından çıkıyor diye biliyorum iyi forumlar..... :mellow:

bende ps3 var kırdırdım garanti şartlarından çıktı şimdi ise kırdırarak yüklettiğim 35 oyunu oynayamıyorum

arkadaşım ne gereği var kırdırmanın.PSN PLUS denen bi olay var.100 tl ver 1 yılda 45 tane oyun indir oyna. sp mp takıl kafana göre.
bu psn plus olayı tam olarak nasıl bi şey açıklarmısınız?? orjinal oyuna para vermekten sıkıldım da :)

ben açıklayayım yıllık veya aylık para vererek normalde o fiyata alamayacağınız oyunlar (max panye 3 infamous 2 gibi)bedavaya geliyor ve pekçok oyun indirimli oluyor bunun haricinde bedava temalar avatarlar vs dolu bir paket satın almış oluyorsun

Çok Teşekkür ederim umarım fiyatları çok yüksek değildir :biggrin:

Bence Direk Kırdır PSN ile Hiç Uğraşma Oyun Almana`da Gerek Yok İsim Vermek İstemiyorum Bazı Yerlerden İndir Oyna Garanti Süresi Bitmeden Kırdırır`san Garanti Anında Biter.

Bence konsolcum.comda. Direk kirilmis oyun yuklenmis hali var onu al.
Ben oyle yaptim bu oyunlari ancak 2-3 yila bitiririm:))

Iyi gunler ps3super slim var bende 4004 modeli kendi surumu 4.80 nasil kirarim oyunlar cok pahali cocukta ayni oyunu oynamaktan sıkıldı lutfen yardim edin