Ps3 en iyi nerden alınır?(cevabı)

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
ps3.bmp
Krizdenmidir yoksa satışların iyi gitmemesindenmidir bilinmez ama şu sıralar PS3 almak için çok uygun bir zaman işte bazı mağazalarda PS3 fiyatları;

TEKNOSA
Teknosa her zaman pahalı olmuştur ama bu sefer gerçekten güzel bir paket yapılmış işte paketin içeriği ve fiyatı; PS3 80 Gb, 300 Spartalı bluray film, ps3 uzaktan kumanda, Uncharted Drake's Fortune ve Heavenly Sword oyunu fiyatı ise 999 TL
REAL
Realde ise anlaşılan PS3 stoklarını eritmeye çalışıyor geçtiğimiz aylarda 40 Gb'lık modelini 699 TL satmıştı şimdi ise 80 Gb'lık modelini ve 2 oyun beraberinde 1099 TL satışa sunulmuş durumda.
HEPSİBURADA
Hepsiburada.com ise Teknosa gibi bir paket yapmış paket içeriği ve fiyatı; PS3 80 GB, FIFA 2009, Uncharted Drake's Fortune oyunu fiyatı ise 1044 TL

KAYNAK

Zealot

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ps3.bmp
Krizdenmidir yoksa satışların iyi gitmemesindenmidir bilinmez ama şu sıralar PS3 almak için çok uygun bir zaman işte bazı mağazalarda PS3 fiyatları;

TEKNOSA
Teknosa her zaman pahalı olmuştur ama bu sefer gerçekten güzel bir paket yapılmış işte paketin içeriği ve fiyatı; PS3 80 Gb, 300 Spartalı bluray film, ps3 uzaktan kumanda, Uncharted Drake's Fortune ve Heavenly Sword oyunu fiyatı ise 999 TL
REAL
Realde ise anlaşılan PS3 stoklarını eritmeye çalışıyor geçtiğimiz aylarda 40 Gb'lık modelini 699 TL satmıştı şimdi ise 80 Gb'lık modelini ve 2 oyun beraberinde 1099 TL satışa sunulmuş durumda.
HEPSİBURADA
Hepsiburada.com ise Teknosa gibi bir paket yapmış paket içeriği ve fiyatı; PS3 80 GB, FIFA 2009, Uncharted Drake's Fortune oyunu fiyatı ise 1044 TL

Burası reklam üstüne reklam mı kokuyor ne?

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
kendi yazımı bu siteye ekledim sonuçta yazı o blogda ordan kopyala yapıştır yaptım reklam olduğunu sanmıyorum...

kendi emeğime saygı gösterdim heheh :D

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,162
Reklam olayı halledildi. Arkadaşa verdiği bilgi için teşekkür ederiz.

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
ok tmm bi daha öle yaparım

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
pekte ucuzmuş keratalar aman da aman

ucuz veya dehil sana göre pahalı olabilir ama elit bir oyuncu iki katına bile alabilir ben burda fiyatın ucuzluğunu pahalılığını tartışmıyorum piyasada en ucuza nerden alınır onu tartışıyorum.....

daha ucuza bilen varmı arkadaşlar?

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
ucuz veya dehil sana göre pahalı olabilir ama elit bir oyuncu iki katına bile alabilir ben burda fiyatın ucuzluğunu pahalılığını tartışmıyorum piyasada en ucuza nerden alınır onu tartışıyorum.....

daha ucuza bilen varmı arkadaşlar?

sana lafım yokki ucuzu bile ne kadar pahalı ona vurgu yapıyorum :ph34r:

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
katılıyorum çok pahalı . teknosa'daki paket 30 ocakta biticek elinizi çabuk tutun ;);)

aaaaa ben onu yazmayı unutmuştum arkadaş haklı teknosadaki kampanya 30 ocakta biticek verdiğin bilgi için teşekürler....

uyku21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben hepsiburada.com'dan aldım arkadaşlar 1 şubatta bitiyor kredi kartıyla alabilirsiniz evime teslim ettiler bir sorun çıkmıyor...