PS2 mDS dosyası, oyun açılmıyor

FideLity

Doçent
Reaksiyon puanı
418
Arkadaşlar ISO şeklinde oyunumu indirdim.İlk defa her zamankinden farklı bir şeyle karşılaştım.

Boyutu Gb küsür İSO oyunumun yanında boyutu kb cinsinden bir MDS dosyasıda geldi.

Önemli değildir diye sadece iso yu DVD ye yazdım oyun açılmadı.MDS dosyası ile ilgili hiçbir işlem yapmadım.

Şimdi MDS dosyasını cd ye direk atsam içine açılır mı lütfen bilgili arkadaşlar yardım edin.Önerilerinizi bekliyorum. :unsure:

Nedir bu MDS dosyası ne işe yarar.Açmak istemiyorum sadece gerekli işlemi yapıp oyunumu oynamak istiyorum.

Yardım edenlerin elleri dert görmesin.

batuhance

Asistan
Reaksiyon puanı
0
daemon tools diye birşey var, neden dvdye yazmakla uğraşıyorsunuz ki?

sonbukucu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Deamond tools pro yükle ve bu iso hem pc için hem psp için hangisini kast ettin

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Arkadaşlar ISO şeklinde oyunumu indirdim.İlk defa her zamankinden farklı bir şeyle karşılaştım.

Boyutu Gb küsür İSO oyunumun yanında boyutu kb cinsinden bir MDS dosyasıda geldi.

Önemli değildir diye sadece iso yu DVD ye yazdım oyun açılmadı.MDS dosyası ile ilgili hiçbir işlem yapmadım.

Şimdi MDS dosyasını cd ye direk atsam içine açılır mı lütfen bilgili arkadaşlar yardım edin.Önerilerinizi bekliyorum. :unsure:

Nedir bu MDS dosyası ne işe yarar.Açmak istemiyorum sadece gerekli işlemi yapıp oyunumu oynamak istiyorum.

Yardım edenlerin elleri dert görmesin.
içindeki dosyalar görünmedi mi, görünmedi ise daemon toolsa mds yi mount etsen görünür dosyalar. İso pc oyunu için miydi?

FideLity

Doçent
Reaksiyon puanı
418
daemon tools diye birşey var, neden dvdye yazmakla uğraşıyorsunuz ki?

Deamond tools pro yükle ve bu iso hem pc için hem psp için hangisini kast ettin

içindeki dosyalar görünmedi mi, görünmedi ise daemon toolsa mds yi mount etsen görünür dosyalar. İso pc oyunu için miydi?

Oyun PS2 için.
Arkadaşlar normalde sıkıntısız yazdırıyorum DVD ye 10 dakkamı almıyor.
ISO oyunları hemen yazdırıp oynuyorum.Ama işte ilk defa böyle bişeyle karşılaştım.
MDS dosyası ile yapacağım bir işlem var mıdır?
Ayrıetten içindeki dosyalar sıkıntısız görünüyor yani yazdırınca 1 ıso dosyasından sürü ile şey çıkıyor.Mesela giskur11 oyunu PS2 den çıkarıp PC ye taktım içindeki dosyalara baktım olmadı fotoğrafını atayım.

Oyunun ismi: Resident Evil Code Veronica X detalı anlatıma girmedim konuta kilit vuruyorlar.