PS 5 ve PC Tavsiye

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RedBey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

RedBey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba bende 55 60 k arası kendime para ayırdım ve tüm paraya pc alsam diye düşünüyorum ama 21 k ps5 alıp geri kalanına ya masaüstü pc yada laptop aldam aralarında kararsız kaldım tavsiye
Mesaj otomatik birleştirildi:

şuan biraz araştırdım ps5 ve asus tuf gaming f15 laptop alabiliyorum sistem özellikleri rtx 3050 i12500 işlemci var laptopla sadece valorant ve cs için geriye kalan oyunları ps den oynarım

Son düzenleme:

busrazegn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
oynayacağın oyunlar belli başlıysa ve yatarak oynamak istiyorsan playstation al, sürekli farklı oyun oynayan ve oyunlardan daha keyif almak istiyorsan pc al

Qamoinas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
22
Valorant ve CS için yeterli bir PS'de zaten oynayabileceğin birçok hikayeli oyun var.

alierdems

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
19
Merhaba bende 55 60 k arası kendime para ayırdım ve tüm paraya pc alsam diye düşünüyorum ama 21 k ps5 alıp geri kalanına ya masaüstü pc yada laptop aldam aralarında kararsız kaldım tavsiye
Mesaj otomatik birleştirildi:

şuan biraz araştırdım ps5 ve asus tuf gaming f15 laptop alabiliyorum sistem özellikleri rtx 3050 i12500 işlemci var laptopla sadece valorant ve cs için geriye kalan oyunları ps den oynarım
dışarda kullanmiycaksanız ve evde yeriniz varsa masaüstü öneririm ama hem ps5 hem pc mantıklı oluyo gta6 yı çıktığı gibi ps 5 den oynayabilirsiniz pc ye geç gelicek çoğu ps oyunu gibi