Ps 4 vs pc

ugureryavuz

Profesör
Reaksiyon puanı
430

SelimAkoguz

Asistan
Reaksiyon puanı
267

kaan27kk

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
bence pc al çünkü ps4pro donanım bakımından biraz eskidi gibi yanlış anlamayın kötü demiyorum ama bence pc almak bence daha mantıklı

SelimAkoguz

Asistan
Reaksiyon puanı
267
bence pc al çünkü ps4pro donanım bakımından biraz eskidi gibi yanlış anlamayın kötü demiyorum ama bence pc almak bence daha mantıklı
PS ler zaten öyle olur onların optimizasyonu falan çok iyi o yüzden çok FPS veriyor
Ve PS4 pro 4k 60fps oynatıyor diye biliyorum eğer joystickden oynarken zorlanmiyorsa alabilir zorlanıyorsa arastirabilir ama PS4 kere klavye mouse takılıyor diye biliyorum

ARCANDY

Profesör
Reaksiyon puanı
2,696
Tabiki de pc, neden PS4 değil, çünkü PS4 oyunlarının fiyatlarına bakın anlarsınız (ama oyunları iyi yalan değil) PC'de oyun fiyatları bazı oyunlar dışında daha ucuz, ayrıca sizin attığınız sistem ile çoğu oyunu yüksek ayarlarda 60 FPS oynayabilirsin ama PS4 30 FPS çalıştırır. :)

ugureryavuz

Profesör
Reaksiyon puanı
430
Tabiki de pc, neden PS4 değil, çünkü PS4 oyunlarının fiyatlarına bakın anlarsınız (ama oyunları iyi yalan değil) PC'de oyun fiyatları bazı oyunlar dışında daha ucuz, ayrıca sizin attığınız sistem ile çoğu oyunu yüksek ayarlarda 60 FPS oynayabilirsin ama PS4 30 FPS çalıştırır. :)
Hocam ps 4 4 k da 60 fps oynatıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam oyun fiyatlarıda sıkıntı değil

AlperShal

Profesör
Reaksiyon puanı
2,547
PS4 alırsanız yapabilecekleriniz Netflix, YouTube ve oyunlar olur. Bilgisayarla ise internetin sonsuz dünyasına adım atarsınız. :) Benim PS4'üm var biraz kasıyor ama sorun o değil. Sıkılıyorsun bir zaman sonra. Benim şahsi zevklerim için oynayabileceğim oyun sayısı çok az. GTA-V ve Mortal Kombat oynuyorum anca. Ek olarak Watch Dogs serisi ve Spider-Man oynadım ama bunlar sürekli oyunlar olmadığından bir kere bitiriyorsunuz sonra satıyorsunuz. Bilgisayarların oyun hacmi daha geniş. PS özel oyunlara aşırı takıntınız varsa yapacak bir şey yok PS4 alın ama bilgisayar oyunları hem daha ucuz hem daha geniş. Verdiğiniz link bence çok uygun bir pc fakat kasayı değiştirin. Kasanızın önü mesh (delikli) değil anladığım kadarıyla. Fanların durması boş yani. Delikli olmasının soğutmaya etkisi oluyor.

EoPEx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pc al ps4 te oynayabileceğin oyunlar kısıtlı ama pc de her türlü oyunu oynayabilirsin

Letsmile

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
hocam hangisinde oyun oynamak hoşuna gidiyorsa onu al :)

yusufgg2434

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlar benb ps 4 promu pc mi bilemedim alıcağım sistem bu eğer pc alırsam
Sizce ps 4 promu alıyım bu sistemimi
Ps oneririm cok rahat oluyor oglen geciyorsu kocs ekranin basina ac bir god of war oyna sabaha kadar pc den cok rahat ama suan alinmaz biraz bekle ps5 ciksin

Letsmile

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
ps4 'de World Of Warcraft gibi bir efsaneyi oynayamayacağın için her zaman Pc!