MegaTechno
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 48
Özel olabilir.
GTA 5Özel olabilir.
Başka?
Pes,Fifa serileri.RDR,TLOU ve God of WarBaşka?
Sağolun.Pes,Fifa serileri.RDR,TLOU ve God of War
Kanka senin kafanmı güzel ps3le en fazla advanced Warfare yada black Ops 3 oynanıyorCall of Duty:Modern Warfare Serisi
Killzone Serisi
Terbiyeni takın ve güzel konuş.Madem bilmiyorsun yazma.Laf ebeliği yapma burada.Kanka senin kafanmı güzel ps3le en fazla advanced Warfare yada black Ops 3 oynanıyor
Ha bu arada yazdığın oyunların ikiside Modern Warfare'den sonra çıkış yapan oyunlar. Edebini takın arkadaşıma hakaret etme. İlk önce araştırda cevap yaz.Kanka senin kafanmı güzel ps3le en fazla advanced Warfare yada black Ops 3 oynanıyor
Ki,tarayıcıdan bakıp boş boş bilmişlik yapmaya pek gerek yok.Ha bu arada yazdığın oyunların hepsi Modern Warfare'den sonra çıkış yapan oyunlar. Edebini takın arkadaşıma hakaret etme. İlk önce araştırda cevap yaz.
Senden iyi biliyorum kardeş Cod serisi en fazla advanced Warfare olur sen MW warzone felan yazmışsın dedimki yani az salla şimdiki yazdıkların doğru amaTerbiyeni takın ve güzel konuş.Madem bilmiyorsun yazma.Laf ebeliği yapma burada.
Call of Duty 4:Modern Warfare (2007)
PS3,Xbox 360,Wii,Windows,MacOS
Call of Duty:Modern Warfare 2 (2009)
PS3,Xbox One,Xbox 360,Mac OS,Windows
Call of Duty:Modern Warfare 3 (2011)
PS3,Xbox One,Xbox 360,Wii,MacOS,Windows
Allah aşkına nerede Warzone yazıyorSenden iyi biliyorum kardeş Cod serisi en fazla advanced Warfare olur sen MW warzone felan yazmışsın dedimki yani az salla şimdiki yazdıkların doğru ama
Çok biliyormuşsun be ?Bro bana bilmislik taslama iyi biliyorum ps3 en fazla advanced Warfare arkadaşın warzone yerine Killzone yazmış ?
İsmi zaten direk Killzone tam ismi buAnladım sonu. çakma bilgim yok allaha şükür beni aldatma bir daha Killzone yi warzone kastedigini sandım Killzone ne oyunsa ismini tam yaz ki insanlar senin warzone yazdığını sanıp yanlışıni düzeltmesinler seni dangalak sansamasinlar rica ederim oyunun ismini tam yaz okey
Sen kimsinde bana çeki düzen vereceksin.Anladım sonu. çakma bilgim yok allaha şükür beni aldatma bir daha Killzone yi warzone kastedigini sandım Killzone ne oyunsa ismini tam yaz ki insanlar senin warzone yazdığını sanıp yanlışıni düzeltmesinler seni dangalak sansamasinlar rica ederim oyunun ismini tam yaz okey
İlkokul terk galiba ??İsmi zaten direk Killzone tam ismi buatar yapmadan önce bir araştır dostum insanlara direk saldırma.
Bir de yazım kurallarına uyarsan daha anlamlı cümle kurabilirsin.
Uçtu kuş olup,uçtu ?İsmi zaten direk Killzone tam ismi buatar yapmadan önce bir araştır dostum insanlara direk saldırma.
Bir de yazım kurallarına uyarsan daha anlamlı cümle kurabilirsin.