• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Proxy engeli kırma.

gigi55

Öğrenci
İyi günler arkadaşlar ben bir devlet kurumunda çalışıyorum ve bu kurumun kendiğne ayit bir proxy adresi var ve bu adresi girmeden herhangi bir internet sitesi açılmıyor. Proxy girincede facebook vs gibi siteler engelleniyor. Hotpotshield diye bir program vardı yanlış hatırlamıyorsam onu kurdum fakat onu açınca connect diyince bağlanmıyor yani proxy bu tarz şeyleride engelliyor Bir proxy sitesi buldum ordan giriyorum fakat oda çoğu zaman hata veriyor bu konuda bilgisi olan biri bana yardımcı olabilirmi? Proxy sitelerinin %90ı engelli.

Hangi kurum, eğer düşündüğüm kurumsa maalesef ben aylardır deniyorum :)

bende denedim hotspotu fakat o engeli kıramadık komple 1gbps ağa bağlıyız ama iş göremiyoruz,yardım pls

İyi günler arkadaşlar ben bir devlet kurumunda çalışıyorum ve bu kurumun kendiğne ayit bir proxy adresi var ve bu adresi girmeden herhangi bir internet sitesi açılmıyor. Proxy girincede facebook vs gibi siteler engelleniyor. Hotpotshield diye bir program vardı yanlış hatırlamıyorsam onu kurdum fakat onu açınca connect diyince bağlanmıyor yani proxy bu tarz şeyleride engelliyor Bir proxy sitesi buldum ordan giriyorum fakat oda çoğu zaman hata veriyor bu konuda bilgisi olan biri bana yardımcı olabilirmi? Proxy sitelerinin %90ı engelli.

Çok zor bir iş bende o konudan muzdaripim

bilgi sistem stajyeri olarak işiniz zor :D bilgi sistemleriyle kanka olun anca öle :D şahsen bizde öle yani :D

şirkette ofiste iş yerinde kamuda her neredeyseniz mutlaka bilgi sistemleri bilgi işlem departmanı birimi vardır olmasa bile mutlaka 1-2 tane bilgisayar elemanı vardır. onlarla kanka olun sizin mac adreslerinizi(telefon bilgisayar tablet vs) sisteme yetkili olarak kaydediyo sizin için sıkıntı olmuyo nereye girersen gir artık :D

freedom programı ile herşey mümkün...
az araştırın..

yaaa biri yardım etsin okuldayız ve heryer engelli video facebook ...

pamuk eller cebe herkes kendi internetini kullansın böylece engelleme olmaz.

Tipik devlet memurları. Bizler sıra beklerken onlar vidyo isleyip, internet tavla oynarlarmış meğer.

Eğer ilgili firmanın IT'si düzgün çalışıyor ise, bunu aşamazsınız.
Gerçi yakında ülkenin sizin firmanızdan çok farkı kalmayacak, bu nedenle uğraştığınıza da pek değmez. :-(

"Freegate" programını kullanın, her yeri, her siteyi açacaktır. Gerçi 1 insan bile teşekkür etmeyecek bilmiyorum ama faydam dokunsun hadi, acıdım.