Prototype kuramıyorum

is_for_you

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar oyunun 1 dvd lik versiyonunu aldım dvd yi takıyorum yükleme ekranı geliyor next nxt diyorum extracting files derken bir anda
Error during extraction of one or several files. çkıyor yeniden dene diyincede birşey olmuyor neyse yoksay diyip geçiyorum oyun kurluyor ancak boyutu sadece 3.64 gb oyuna tıkladığımda ise karşıma yapımcıılar çıkıyor 2009 prototype activision falan böyle word de yazarmış gibi geliyor o bitince orda kalıyor boşluk enter hepsini deniyorum birşey olmuyor ama program görev yöneticisinde çalışıyor gözüküyor.Sonra dvd deki dosyaları pc ye atıp kurayım dedim dvd deki bütün dosyaları pc ye hata vermeden kopyaladı sonra pc den kurulum yaparken yine aynı yerde aynı hatayı verdi yoksay dedim geçtim ve yine aynı hata yardım edin arkadaşlar deliriciem!

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
şimdi oyunun kurulu olduğu program filese gir. orada setup.bat dosyası olmalı ona tıkla ve siyah cmd ekranı gelecek bunu dene olur.

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
Oyunun sıkıştırmasını açarken "Error during extraction of one or several files" hatası veriyorsa bazı dosyaları çıkaramıyordur. Bu dosyalar önemli olanlar ise oyunu oynayamassın ya da bazı sorunlar yaşarsın (bazı görevlerde hata verme, ses sorunları gibi).. Önemli olmayanlar ise arkadaşın dediği gibi setup.bat'dan kurup sorunsuz oynayabilirsin..

is_for_you

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Mlesef setup.bat diye bir dosya yok hataya yoksay diyip kurulumu bitirdiğimde oyuna çift tıklıyorum açılıyor ekrana her oyundaki gibi activision(tm) vs şeyler word de yazılıyormuş gibi geliyor ardında nokta koyuyor ve orada kalıyor boşluk enter vs hiçbişey işlemiyor görev yöneticisinde program çalışıyor gözüküyor 10 dk bekledim ancak olmadı.

---------- saat 15:42 eklendi ---------- önceki mesaj saat 15:37 eklenmişti ----------

Arkadaşlar dvd deki dosyaları bilgisayara atıp kurmayı denedim dvd den bilgisayara rahatlıkla kopyaladım herhangi bir hata vermedi fakat iş bilgisayardan kuruluma gelince yine aynı hata öff kafayı yiyicem arkadaşlar işletim sistemim windows 7 sorun bundan kaynaklanabilir mi _?

---------- saat 15:46 eklendi ---------- önceki mesaj saat 15:42 eklenmişti ----------

Arkadaşlar belkli elinde aynı dvd den olan arkadaşlar vardır da bana nasıl kurduklarını anlatırlar.Dvd deki dosyalar.

DirectX
Gamedata
Rediristruables
Support
Autorun.exe
Autorun.in
data-a.bin
data-b.bin
data-c.bin
data-d.bin
setup.exe

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
Setup.exe'ye tıklanıp kurulması lazım. DVD'den başarıyla çekdiğine göre rip'de sorun var demek ki.

is_for_you

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar şuanda 1.76 gb lik rip var 2 partlık 1. partı çekiyorum ikinci partı nisanda çekicem.BaKalım o olcakmı

tornadosi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bendede aynı sorun var ve dosyalarımız aynı kardeş bendede yuklemede aynı hatayı veriyo ve yoksay diyince senin dedigin gibi yapmcıların adı çıkıp kalıyo öle bende napıcam bilmiom :(

is_for_you

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Aga sen ümranniyedesin dimi :( bu cd cinin hatası galiba herkezde aynı hata var dün gittim stalekr ile değiştirdim aga bak illegal paylaşım yasak olmasa paylaşırdım ama googleye yaz prototype 1..76 gb rip bunu bul indir kur bu çalışıo ben oynuyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yav banada oluyo 2 partlı dvd var 4 gb birinde part 1 diğerinde part 2 var onun ikisinide yeni klasöre attım buraya cıkar dedim oyun kuruldu ama başlattıgımda hata raporu veriyor ve kapatıyor buna bir cozum bulabilirmisinizz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bilgisayar win 7 ise setpa sağ tıkla uyumluluk sorununu gider de .ARKADAŞLAR BEN OYUNU OYNADIM ilerledim iyice bi ilerledim ama oyun kaldığı yerden dewam etmiyor bi el atsanız ne yapayım ben ya:crying:

Sands

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eğer dosyalarında sıkıntı var ise yapabileceğin birşey yok

hatalı riplenmiştir

yeni bir rip indir sağlam bir torrent ile

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende oyunun simgesi oluşuyor fakat tıkladığımda ekran kararıp windows bu çalışmayı durdurdu diye ileti geliyor oyun açılmıyor ne yapabilirim ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar oyunu indirken(prototype) 200iken donup 70 te başlıyor nedendir sizce

Duran1237

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar çak basit kurulum iso dosyasını 7zip uygulaması ile masa üstüne çıkartıp yönetici olarak çalıştırmayı dene bendede böyle hata verdi