Prototype 2 E3 2011 Trailer +TR Altyazı

Nuri.alco.

Profesör
Reaksiyon puanı
5
1. çok güzeldi.Bitiremedim gerçi ama süper oyundu.Bu da beklentileri karşılar.Çıkınca oynarım.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
İlkini ilk oynayışımda bitiremedim daha doğrusu sıkıldım bitirmedim.Sonra arkadaş gaza getirdi sevmişti o da.Gittik satın aldık o zaman bitirdim.Genel olarak kendini tekrarlasa da çok güzeldi.Hele en çok gerçek görüntüler ile birleştirilmiş oyun sahnelerini sevdim.Yok muydu o son kargadan tekrar doğma sahnesi ... Videoyu şimdi izledim bu ne ya ?Kel mi olacaz :D Alex'e kanım ısınmıştı ne güzel oynuyorduk bu adamın hareketleri daha cazip gibi görünüyor ama Alex'in seni şuan öldürebilirim ama şimdi seni yavaş yavaş öldüreceğim demesi çok hoşuma gitti. :D Ne karizma konuştu öyle be (videoyu izleyin) :D

Nuri.alco.

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Off hemde nasıl.Onlardı zaten beni oyuna bağlayan. :D ZAten oynadığım oyunların genelini o ara videolara göre oynarım.

Splinter Cell'de de süper ara videolar vardır. (:

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Millet hep ara videoları geçer ki hayatta en gıcık olduğum şeylerden biridir.Adam mafia 2 oynuyor.Bir şey izlemiyor direk enter.Lan bir bekle oyunun bir hikayesi var oynadığın oyunun atası filmlere taş çıkartan dünyanın en iyi senaryolarından birine sahip sen gidiyon devam oyununun ara videosunu geçiyorsun.Var mı abi böyle bir şey ya.Böyle yapıpta karşıma şu oyunu bitirdim bunu bitirdim diyip gelmeyin.

Mafia'yı videolarını(türkçe yama ile) izlemeden bitiren karşıma çıksın eminim her türlü kötü oyun diyecektir.Ama videolarını defalarca izlemiş biri olarak diyorum ki dünyanın en iyi oyunlarından biridir hatta ilk 10dadır bana göre.Bu oyun da böyle olacak.Diyecekler biz neden bu kapşonluyla dövüşüyoruz ne mal bir oyun diyecekler.Ya sen bir videolarını izle türkçe olmadığı halde belki de hikayesini anlayacaksın ama nerdeee...

Nuri.alco.

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Süpersin. :D Herşeyin bir hikayesi vardır.Onlar efekt yaplım göze girelim diye yapmıyorlar ki bir hikaye uyduruyorlar ona göre tasarlıyorlar.Oynadığın oyunda nelerin bittiğini neden oynun sonuda kötü adamı öldürdüğünü bilmezsen 50 oyun bitirsen ne fark eder. :D Asıl olan hikayedir.O oyunu kapıp güzelliğini öyle anlarsın.Altyazılı dedin ya.Anlamasan bile abicim görüntüer bile birşey anlatıyor.Onları boşa koymamışlar.En güzel paarçaları onlar oyunun.İşte onlarsız bir oyun düşünemiyorum,oyun demem.

Ben GTA bile oynarken Hotel'e girdiğimde bile o videoları izlerim. :D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Hop nuri dur kardeşim orda.Oyunun sonunda öldürdüğümüz adam niye kötü?Protoype 2ye gidiyor bu laf :D Alex'i öldürürsek ben harbi üzülürüm :D Çok iyi bir kardeşimizdi.

Hem sana katılıyorum splinter cell conviction oynadım.Bitirmedim bir tarz sorunlar yüzünden ama.Sırf videolardan anladığım bunun kızını öldürüyorlar ama kaçırıyorlar heralde önce sanırım.Sonra bu da intikam almaya başlıyor.Oynayalı baya oldu çok video vardı hatırlasam daha detaylı söylerdim.Ama sırf bu dediklerimi belki 1 sene önce oynamış olduğum oyunun bir kaç videosunu izleyerek söyledim ki hikayesi gerçekten böyle düşün yani :D

burak186

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Benim bu oyun hakkındaki görüşüm sıkıcı.Oynadım biraz devam ettim ettim ettim iyide abi hep aynı şey...Ne bileyim değişik değil mesela God of War buna yakın bir oyun o değişik hani olmasada zevk veriyor mesela Assasin's Creed değişik olmasada zevk veriyor ama bu oyundan o zevki alamadım ve beğenmedim senaryoya gelince 1 saat filşan oynadığım için bir şey diyemeyeceğim ama oynadığım oyunlarda en iyi senaryoya sahip olan oyun tartışmazı;

Assasin's Creed'dir...

Nuri.alco.

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Ben senaryo olayında UBİSOFT'un üzerine tanımam zaten. :D Splinter Cell falan Prince Of Persia!