Protein Tozları Zararlı Mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lqnd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Kızlar zaten aşırı kaslı erkekleri sevmiyor aksine atletik vücuttan hoşlanıyorlar ne gerek var bu kadar kas yığınıı olmaya dediğin gibi yediklerine dikkat edip her gün yer yer egzersiz yaptığımız zamanda kaslarımız belirginleşir olgunlaşır neden bu zehri içiyorlar ki anlamıyorum
Hocam, kızlara iyi görünmek için çok iyi vücuda, kiloya gerek olduğunu sanmıyorum. Ama şu zihniyete acıyorum, iki kadına iyi görüneceğim diye steroid, toz, ilaç, ne bulursa her ay 200TL'den fazla para abanıp, kaslarını göstererek kız arkadaş bulacağını sanıyor insanlar ve daha kötüsü bunu başkalarına bulaştırmaya çalışıyorlar ve misal bu konuyu açan arkadaşı da kendileri gibi yapmaya çalışıyorlar. Böyle gezen erkeklere kadınların ne gözle baktıklarının farkındayım :D Bizim sınıfta da vardı öyle bir arkadaş, kadınlar genelde biraz kası seviyorlar ama "Bak şu gaslara" diyen herifleri sevmiyorlar. Hafif kaslı ve kendine güveni olan erkekleri daha çok tercih ediyorlar. En azından bu soruyu sorduğum bir kaç kızın dediğine göre :D

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Zararlı tabi. O sonuçta kalp kasını da geliştirdiği için kalp sıkışması riski var.
Kalp kası nasıl gelişiyor ? Belki yağlanma desen anlarım ama kalp kasının gelişmesi diye bir şey olacağını sanmıyorum çünkü bu kas 7/24 çalışıyor zaten bende, hani onların ürünleri güya hızlandırıyor da, 21 yıl kardeşim :D İşin şakası o tabi de onun gerçek olduğunu sanmıyorum :)

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Kalp kası nasıl gelişiyor ? Belki yağlanma desen anlarım ama kalp kasının gelişmesi diye bir şey olacağını sanmıyorum çünkü bu kas 7/24 çalışıyor zaten bende, hani onların ürünleri güya hızlandırıyor da, 21 yıl kardeşim :D İşin şakası o tabi de onun gerçek olduğunu sanmıyorum :)
Bende bir doktordan duydum. Zaten her türlü zarar. En güzeli bir dövüş sporuna başla güç senin olsun:)