29 Şubat 2012 #1 G Grafikatör Öğrenci Katılım 29 Şubat 2012 Mesajlar 2 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 projelik tabela yada tabelacı anahtar kelimesi geçen domain ariyorum ilgilenen arkadaşlar pm atarsa sevinirim selamlar.
projelik tabela yada tabelacı anahtar kelimesi geçen domain ariyorum ilgilenen arkadaşlar pm atarsa sevinirim selamlar.
29 Şubat 2012 #2 aykut5855 Doçent Katılım 4 Kasım 2008 Mesajlar 722 Reaksiyon puanı 8 Puanları 18 Tam olarak anlayamadım nasıl yani domain sahiplerinden satın mı alacaksın yoksa isim mi arıyorsun ? : )
Tam olarak anlayamadım nasıl yani domain sahiplerinden satın mı alacaksın yoksa isim mi arıyorsun ? : )
1 Mart 2012 Konuyu başlatan #3 G Grafikatör Öğrenci Katılım 29 Şubat 2012 Mesajlar 2 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 yaşlı domain ariyorum mesela www.tabela.com gibi tabelaci.com gibi com olması önemli değil net de olur ....... .ws dahi olur
yaşlı domain ariyorum mesela www.tabela.com gibi tabelaci.com gibi com olması önemli değil net de olur ....... .ws dahi olur