Projelik Domain Satılık

ready2dietr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ready2die.net gerçekten sosyal paylaşım sitesi veya başka siteler için tam projelik bir site uygun fiyata anlaşabiliriz ve ingilizce olarak okunuşu gerçekten süper ve kaliteli bir domain.

İletişime geçmek için pm atmanız yeterli.

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Alan adını satmak zaten normalde çok zor, sen bide ingilizce, üstüne boş hitsiz bir site iken satmaya çalışıyorsun.

Hevesini kırmak istemem ama kimsenin alacağını sanmıyorum, herkes gidip 20 liraya istediği alan adını alıyor zaten.

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Ölmeye hazır :) Yani pek de iç açıcı bir domain değilmiş doğrusu :)

ready2dietr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Alan adını satmak zaten normalde çok zor, sen bide ingilizce, üstüne boş hitsiz bir site iken satmaya çalışıyorsun.

Hevesini kırmak istemem ama kimsenin alacağını sanmıyorum, herkes gidip 20 liraya istediği alan adını alıyor zaten.

Hocam haklısın dediğin doğru. Connected2.me gibi yapmaya çalıştım projelik site öğrenciyim paraya ihtiyacım var ondan :(

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
[MENTION=410737]ready2dietr[/MENTION] gerçekten bu alan adını satmayı istiyor ve satabileceğine inanıyorsan şansını burada arama derim. noktadomains.com alanadlari.com gibi siteler park edip vitrin hizmeti satın almalısın. Güncel güncel demen kirlilikten başka bir şeye yaramaz burada.

ready2dietr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@ready2dietr gerçekten bu alan adını satmayı istiyor ve satabileceğine inanıyorsan şansını burada arama derim. noktadomains.com alanadlari.com gibi siteler park edip vitrin hizmeti satın almalısın. Güncel güncel demen kirlilikten başka bir şeye yaramaz burada.

hocam siteye üye oldum sitemi satamıyorum