Projelerimi mahveden çocuğu Emniyete şikayet ediyorum

Affetmelimiyim?

• HAYIR!

Kullanılan: 24 50.0%
  • etmelisin bence

Kullanılan: 24 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    48
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

The Medic

Profesör
Reaksiyon puanı
1,285
Bugün saat 19:00'da İnternette aylarca uğraştığım oyun projelerini mahveden 11 yaşında bir çocuğu emniyete şikayet ederken şahitlerim olsun oda biraz ağlasın diye canlı yayında paylaşacağım.
Eğer bunların nasıl olduğunu merak ediyorsanız açıklayayım;
Çocuğun teki benimle oyun yapmak istemişti,başında iyi işler çıkarırken sonra raydan çıkmaya başladı,bende ona çok cansıkıcı ve tembel biri olduğunu söyleyince çıldırıp ilk oyunumun içine virüsler enjekte etti ve sonra oyun çöp oldu.Ondan sonra çocuk benden özür diledi,küçüktür daha ne yapayım dedim.Ve evet bu sefer yine tembel olduğunu söyleyince 2.oyunumuda mahvetti.Artık yetti dedim,ona ulaşmaya çalıştım ama beni her yerden engellemişti,yan hesaplarla ulaştığımda yine direk engelliyordu.Bende baktım madem engelliyor,bende artık şikayet edeyim dedim.

Sizce Affetmelimiyim?
Yoksa yayına geliyormusunuz?

durmayann

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,288
Bugün saat 19:00'da İnternette aylarca uğraştığım oyun projelerini mahveden 11 yaşında bir çocuğu emniyete şikayet ederken şahitlerim olsun oda biraz ağlasın diye canlı yayında paylaşacağım.
Eğer bunların nasıl olduğunu merak ediyorsanız açıklayayım;
Çocuğun teki benimle oyun yapmak istemişti,başında iyi işler çıkarırken sonra raydan çıkmaya başladı,bende ona çok cansıkıcı ve tembel biri olduğunu söyleyince çıldırıp ilk oyunumun içine virüsler enjekte etti ve sonra oyun çöp oldu.Ondan sonra çocuk benden özür diledi,küçüktür daha ne yapayım dedim.Ve evet bu sefer yine tembel olduğunu söyleyince 2.oyunumuda mahvetti.Artık yetti dedim,ona ulaşmaya çalıştım ama beni her yerden engellemişti,yan hesaplarla ulaştığımda yine direk engelliyordu.Bende baktım madem engelliyor,bende artık şikayet edeyim dedim.

Sizce Affetmelimiyim?
Yoksa yayına geliyormusunuz?
Bence oyunlarında o kadar emek varsa et.

digital_kedi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bence affetme 2 şans vermişsin tekrar yapmış. O zaman tekrar yapar, şikayet et gitsin.

Kaan_M

Doçent
Reaksiyon puanı
1,887
Affetmeyin yapılan yanına kar kalır, sonra başkasına da yapar.

Senior_53

Profesör
Reaksiyon puanı
5,341
Ben olsam
O çocuğa bimem ne yapardım neyse
Et tabii ki görsün bakalım
Bi daha yemez

The Medic

Profesör
Reaksiyon puanı
1,285
normalde affedecektim dua etsin 11 yaşında olduğu için fikirlerinizi alıyorum.

ReznooW

Asistan
Reaksiyon puanı
368
sen küfür etmediysen saygılı davrandıysan o çocugaa ayrı ayrı suç duyrusunda bulunabilirsin şikayetini geri çekmezsen hakimede baglı para cezası falan alabilirler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...