mserifselen
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 60
Merhaba çalıştığım yerde projeksiyon ihtiyacımız var bunun içinde ama projeksiyondan hiç anlamadığım için sizlere sormak istedim.
Bir projeksiyonda nelere dikkat etmek gerek hiç bilmiyorum onu da bilen olursa yazarsa çok sevinirim.
Önceki kullandığımız projeksiyon buydu çözünürlük olarak ve ışık açıksa hiçbir şey gözükmüyordu.
O yüzden istediğim kendi genişliği Zoom yaptığımda da yaptığı genişlik ve netlik. Hem de aydınlık ortam olduğu için ışıklar açıkken bile görünebilmesi.
Şöyle bir de düşündüklerim var bir bakarsanız ona da.
Bir projeksiyonda nelere dikkat etmek gerek hiç bilmiyorum onu da bilen olursa yazarsa çok sevinirim.
Casio XJ-V2 DLP Projeksiyon
Casio XJ-V2 DLP Projeksiyon detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
O yüzden istediğim kendi genişliği Zoom yaptığımda da yaptığı genişlik ve netlik. Hem de aydınlık ortam olduğu için ışıklar açıkken bile görünebilmesi.
Epson EB-2265U - Epson EB-2255U - Panasonic PT-VZ580 - Panasonic PT-VMZ50 - Canon LX-MU500Z - Acer P6600 Karşılaştırması - Epey
Epey - Epson EB-2265U - Epson EB-2255U - Panasonic PT-VZ580 - Panasonic PT-VMZ50 - Canon LX-MU500Z - Acer P6600 özellik ve fiyat karşılaştırması
www.epey.com