Programlamayla İlgilenenler İçin

elektr10

Profesör
Reaksiyon puanı
3
www.programlama.com 'u birçoğunuz biliyordur ama hem bilmeyen azınlığı :) da haberdar etmek hem de yaşadığım sorunu çözmek için bu konuyu açtım.
Her tür programlama dili için oldukça yararlı dokümanlar var sitede.Makale yazarlarının siteleri, onun tavsiye ettiği siteler üzerinden giderek kaliteli başka sitelere de ulaştım ama bu sitenin çok önemli bir sorunu var.Aşırı yavaş !!! Bir linke tıkladığımda birkaç saniye boyunca firefox 'yanıt vermiyor' sonra yavaş yavaş sayfa açılıyor.Sizde durum nasıl?

otantic76

Doçent
Reaksiyon puanı
0
operada sorunsuz açılıyor. uzun sürmüyor açılması.

keşke üni de c dersi verilirken bu siteyi keşfetseydim. o zaman c yi daha iyi bilirdik..

elektr10

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Arşivden portable operayı çıkarıp denedim, firefox ve IE'den çok daha hızlı.En azından tarayıcı 'yanıt vermiyor' durumuna gelmiyor.
Firefox kullanan arkadaşlardan da bilgi alsam iyi olacak onlarda hızlıysa sorunu çözmek için çırpınma niyetindeyim :)

tertunc

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
21
elektr10 dedi ki:
Arşivden portable operayı çıkarıp denedim, firefox ve IE'den çok daha hızlı.En azından tarayıcı 'yanıt vermiyor' durumuna gelmiyor.
Firefox kullanan arkadaşlardan da bilgi alsam iyi olacak onlarda hızlıysa sorunu çözmek için çırpınma niyetindeyim :)
Firefox 3 Beta 1 de 1024/256 hızla çok hızlı açılıyor ;)

ikxan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bende Opera(9.24) kullanıyorum. Gayette normal açılıyor. Hiç kasmıyo 256 Ramde bile.

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
site güzelmiş hakkaten güzel programlar var