Programlamacı ve Uygulama yapan biri olmak istiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tys23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Merhaba Arkadaşlar

18 yaşındayım Fırat Üniversiteki kimya müh hazırlık okuyorum . Ancak yazılıma , android'e ve hack gibi olaylara büyük ilgim var ancak bilgim 0 .

Nereden nasıl öğrenirim instagram gibi bazı hesapları nasıl hackliyebilirim şaka olarak bu ve uygulama nasıl geliştiririm . Zamanım bol ve pc imde laptop

Asus x550jk 8 gb yardımcı olursanız sevinirim .

yeni_raki

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Her şey önce gaz ve toz bulutu olarak başladı. Sonfa Big Bang denen patlama oldu..

Dostum "...hack gibi olaylara büyük ilgim var... ...instagram gibi bazı hesapları nasıl hackliyebilirim şaka olarak bu ve uygulama nasıl geliştiririm..." ieklinde başlarsan buradan hiç bir şey öğrenemezsin

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Her şey önce gaz ve toz bulutu olarak başladı. Sonfa Big Bang denen patlama oldu..

Dostum "...hack gibi olaylara büyük ilgim var... ...instagram gibi bazı hesapları nasıl hackliyebilirim şaka olarak bu ve uygulama nasıl geliştiririm..." ieklinde başlarsan buradan hiç bir şey öğrenemezsin

Yardımcı olmaya çalışırsan 1 sene sonra niye öğrenmiyeyim ki ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yardımcı olmaya çalışırsan 1 sene sonra niye öğrenmiyeyim ki ?

ogun281

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oncelikle netten programlama dillerini ogrenerek baslayabilirsin c++ java gibi daha sonra gerisini getirebilirsiniz

ogun281

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herhangi bir yer olabilir youtube vs ama tavsiyem netten videolu veya resimli egitim setlerini indir

ogun281

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Calisman ve unuttugum verilere ulasman daha kolay olur . Tekrar da yapabilirsin

Promethium

Doçent
Reaksiyon puanı
67
Öncelikle programcı adam öyle hazıra konmaz sürekli bir şeyleri kendi üretmek ister lakin gördüğüm kadarıyla sen eğitim videolarını eline bekliyorsun onuda geçtim hangi eğitim videosu istediğin bile muamma daha bi programlama dili bile seçmemişsin baştan keybettin senden programcı falan olmaz dermiyim demem neden hevesin kırılmasın diye önce kendine bir dil seç daha sonra git google amcaya örn: c++ eğitim videoları diye arat çıkmazsa keywords değiştir.

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Öncelikle programcı adam öyle hazıra konmaz sürekli bir şeyleri kendi üretmek ister lakin gördüğüm kadarıyla sen eğitim videolarını eline bekliyorsun onuda geçtim hangi eğitim videosu istediğin bile muamma daha bi programlama dili bile seçmemişsin baştan keybettin senden programcı falan olmaz dermiyim demem neden hevesin kırılmasın diye önce kendine bir dil seç daha sonra git google amcaya örn: c++ eğitim videoları diye arat çıkmazsa keywords değiştir.

c++ ve java var zaten dili yazmadım c+ c# var ayrıca fikir almak istedim ama gerçekten verdiğiniz mesajlar biraz sıkıntılı ama neyse sağol ginede

basaranofficial

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
acık akademi diye aratırsan google da sana verimli bir site gelir. Fakat önce programlama mantığını öğrenmen gerek programlama dili öğrenmek başta zor gelir. Olay ekrana yazı yazdırmaktan ibaret değil çünkü.

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Öncelikle Fırat Üniversitesi Yazılım Mühendisliği'nden selamlar :D

Açık Akademi iyi bir başlangıç olabilir. Konuları dinleyebileceğin kaynaklar gerekiyor. Video eğitim setleri gibi. Biraz aşinalık olduktan sonra gerisi geliyor.

Lordsword

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Android yazmak için Java , iOs diyosan Objective-C , Win Phone diyorsan C #gerekli . Ama instagramı kıracam diyorsan öncelikle ağır ol yavaş yavaş başla. SQL injection (en temel hacktir bu arada) ile uğraşıp yavaş yavaş ilerlersen belki bi üç dört sene sonunda yetişebilirsin. Çünkü teknoloji gelişiyor. Senin ondan daha ivmeli şekilde sürekli yeni teknolojileri öğrenerek ilerleyerek yakalaman ve manipüle etmen lazım. Bir senede nereye gelebilirsin onu sana bırakıyorum üstat. Umarım yardımcı olmuşumdur :biggrin: