Programlama yardım

KulAhmed

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi günler arkadaşlar ben programlama üzerine çalışıyorum ve programlama mantığımı geliştirmek istiyorum bunun için programlama soruları olan var mı yada yararlanabileceğim bir adresi olan?:)

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Algoritmalar yazarak mantığını ve kodlamanı geliştirebilirsin. Önce basit algoritmalardan başla.
Aratırsan çeşitli örnekler bulursun. Gerisi kolay, kendiliğinden gelir.

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Sorularla değil de ufak programlarla devam et. Çünkü sorularla alacakların sadece bilgiye dayanır. İş uygulamaya geldi mi afallayıp kalıyor insan.

Program yazmanın bir köşesinden başla gerisi çorap söküğü gibi geliyor zaten. Üstüne tecrübe de kazanmış oluyorsun :)

KulAhmed

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sağolun arkadaşlar aslında dil fark etmiyor ama delphi olursa iği olur ama yindede şimdiden sağ oun

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Delphi konusunda yardımcı olabilirim ama Pascal artık yavaş yavaş ölüyor. Mantığı kavradıktan sonra C++, C# gibi diğer dillere geçersin.

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
kendine küçük programcık hedefleri koy onları geçekleştirmeye çalış.
geliştirmesüreci sana çok fazla bilgi ve tecrübe katacaktır
daha sonrasında yazdığın programları geliştirebilirsin, ek özellikler katabilirsin
yazdığın programları buraya koyabilirsin, nasıl olmuş ya da nasıl geliştirebilirim diye fikir alabilirsin, hem de yeni başlayacaklara da örnek uygulamalr koymuş olursun...

KulAhmed

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar zaten c c++ ve c# üzerinde uzmanlığım var şuan Java diline çalışıyorum.Fakat malesef öğretmenimiz delphide kendinizi geliştirin diyiyor bnde 2 sine birden bakmaya çalışıyorum.Aslında hepsinde aynı mantık konusunda;)çok sağolu arkadaşlar teşekkür ederim:)

eyup beyaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kolay gelsin arkadaşlar benim bilgisayarımda bir sorun var bir türlü çözemedim. İnternet sitelerinde reklam olan bölümlerde bu sayfa görüntülenemyor diyor. jawa yükledim flash proğramı yükledim yine gözükmüyor ne yaptıysam olmadı bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim. Eyüp BEYAZ