Program yedekleme ve tekrar geri yukleme

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
s.a arkadaşlar.vista home premium kullanıyorum.sorum şu. c de yuklu bir programı yedeklemek istiyorum.çünkü kurulum dosyasını silmiştim.netten tekrar indirmek çok uzun olacak.yedeklemek istediğim program pes 2008.bilgisayarıma format atmak istiyorumda.böyle birprogram mevcuttmu veya vistada bu olayı gerçekleştirebiliyormuyuz.....iyigünler

TONCE NOT: Forum kuralları madde 13 uyarınca başlık yeniden düzenlenmişitr. Forum kuralları için burayı tıklayınız.

likable06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
anladığım kadarı ile c de kurulu olan oyunu yedeklemek istiyosun. Buda demek oluyor ki sende o oyunun setup dosyaları mevcut değil.Vallahi birebir setup çıkarabilir misin bilmiyorum ama image nı almak gerekir diye düşünüyorum şu linke bir bak işini görür belki
http://www.ubuntu-tr.org/index.php?topic=3045.0

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
ya sadece c deki yüklü pes 2008i yedek alsın ama nasıl yedek alırsa alsın.sonra ben yedeğimi rahat bir şekilde tekrar yükliyim.ama nasıl yapabilirim
üsteki kardeşim verdiğin linki inceledim sağol.ama kafama takılan şu.yedeği geri yüklerken benden serial isteyecek mi?

likable06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yedeği geri yüklerken serial istemez. Çünkü imageını alıyosun serialli halinin istese bile gir yaz internete bul bir serial zor bir iş değil. Eğer image almayı denersen sorunun halolur iyi günler...

kingandfox

Asistan
Reaksiyon puanı
1