Program kuramıyorum...

firariçocuk

Doçent
Reaksiyon puanı
7
50 tane nedeni var işletimdende olabilir sürücü ve driverlerdende dolayo olabilir indirdiğin programda sorun olabılır yada bozuk olabilir.pc içinde başka programlarlada çakışıyor olabilir anti-virüs programın engelleiyor olabilir.pwindows un güvenlik duvarıda engelliyor olabilir.yanı dedım ya çok nedeni var

NymO

Doçent
Reaksiyon puanı
1
program nedir, işletim sistemin nedir,sen necisindir:D
önce bunları acıklada...

zonaro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nero 7 Premium Türkçe programını kurmak istiyorum. ama olmuyor. virus prog engelemiş ola bilirmi?? kaspersky kulanıyorum. işletim sistemi: win xp home

firariçocuk

Doçent
Reaksiyon puanı
7
bak mesela arkadaşım benım nero 6 xp de süper öalışıyo ve kuruluyor ama nero 7 olmuyor.ama vista kurdum vistadada 6 çalışmıyor 7 süper çalışıyor.işletimlede alakalı olabilir.istersen bi format at daha sonrad uygun ana kart driverlerini yükledikten sonra başka program kurmadan önce nero yu kur.

r00t

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kurulum exe sini tıkladığında hiç tepki vermiyormu ? konuyu biraz daha açarmısın .

murat25

Asistan
Reaksiyon puanı
4
evet.çok neden var.bir tanesi de virüs kapmışsan administrator devre dışı kalmış olabilir.

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
bak mesela arkadaşım benım nero 6 xp de süper öalışıyo ve kuruluyor ama nero 7 olmuyor.ama vista kurdum vistadada 6 çalışmıyor 7 süper çalışıyor.işletimlede alakalı olabilir.istersen bi format at daha sonrad uygun ana kart driverlerini yükledikten sonra başka program kurmadan önce nero yu kur.

yanlış kardeş, xp de nero 6,7,8 hepsi çalışıyo şahsen denedim

setup ın çalışmaması
-setup bozuk
-işletim siteminin desteklememesi (programı)
-setup dosyasının büyük olması(arkaplanda açılmasını bekler)
.... gibi daha çok neden var
arkadaş programı yeniden indir

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
yanlış kardeş, xp de nero 6,7,8 hepsi çalışıyo şahsen denedim

setup ın çalışmaması
-setup bozuk
-işletim siteminin desteklememesi (programı)
-setup dosyasının büyük olması(arkaplanda açılmasını bekler)
.... gibi daha çok neden var
arkadaş programı yeniden indir
hayır ya bende denedim 6,7,8 hatta 9 vistada Çalışıor ama 8 ve 9 çok kasıntı yapıo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bendede aynı sorun var pes 13 yükledim DVD den setup a tıklıyarum güvenlik duvarı çıkıyo evet diyorum hiçbişe olmuyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Metin2 nin Gameforge live kurulum başlığını indirdim tıklıyorum hata veriyo ne yapmalıyım