- Reaksiyon puanı
- 2,135
Arkadaşlar merhaba
Bilgisayarımda sorun var
Dün hiç bir şey yoktu, kapattım bilgisayarı. Sabah açtığımda MSN plus 2011'i kurdum. Bir de HelpOnClick, Mp3 Kesmek için bir program kullanıyordum onu, ve Counter Strike Source yi kaldırdım. Daha sonra kardeşim oyuna girdi. Bir maçı tamamlamadan kapandı bilgisayar. Ben sistemde çalışan program vardır düşüncesi ile açtım bilgisayarı. Görev yöneticisinden sistemde takılı kalanları temizledim tekrar girdim. Yok olmadı, yine kapandı. Daha sonra açıp, sistem geri yükleme yaptım. Biraz düzeldi. 2 maç yaptıktan sonra yine kapandı. Isınmadan olacağını düşünmüyorum. Pesden daha ağır oyunlar oynadım. Crysis 2, split second, counter strike gibi.
Şimdi 2 sorunum var. Çok ısınmadan bilgisayarın kapanması, ve sistem geri yüklemeden önce kaldırdığım programları şu an kaldıramamam. Norton bir virüs buldu, kapanma ondan olabilir mi?
Kaldırırken aldığım hata ise;
Unistaller ile bir sıkıntı çıkmadı. Norton çözdüm diyor. Sizce yapmam gereken bir şey var mı?
---------- Post added at 18:30 ---------- Previous post was at 18:21 ----------
Program kaldırırken bu hatayı alıyorum
​
Bilgisayarımda sorun var

Şimdi 2 sorunum var. Çok ısınmadan bilgisayarın kapanması, ve sistem geri yüklemeden önce kaldırdığım programları şu an kaldıramamam. Norton bir virüs buldu, kapanma ondan olabilir mi?

Kaldırırken aldığım hata ise;
Unistaller ile bir sıkıntı çıkmadı. Norton çözdüm diyor. Sizce yapmam gereken bir şey var mı?
---------- Post added at 18:30 ---------- Previous post was at 18:21 ----------
Program kaldırırken bu hatayı alıyorum
​