Program Ekle Kaldır

crazyfrog

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba benim sorunum şöyle.Denetim Masası->Program Ekle Kaldır penceresinde bilgisayarda kullanılan programlar ve windows güncellemeleri görünmüyor.Görünmeyen programların çalışmasında bir sorun yok;ama bu sorun beni rahatsız ediyor.Yardımlarınızı bekliyorum.

elektr10

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Program ekle veya kaldırda, en başta "güncelleştirmeleri göster" yazan kutucuğu işaretlersen güncelleştirmeleri görürsün.
Diğer programların gözükmediğine emin misin?

iHSaN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Pencerede üstte sag köşede sıralama ölçütü var onu ad'a göre sıralyı seç. Son kullanılandaysa belki ondandır. ::)

crazyfrog

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Söylediğiniz her şeyi daha önce yapmıştım.

Efe Zoroğlu

Profesör
Reaksiyon puanı
7
İşletim sisteminiz bazı programları korumayı tercih etmekte ve bu yüzden adları Program Ekle/Kaldır altında yer almamakta.Burada yer alan ama adları görünmeyen programları görünür hale getirmek için C:\Windows\inf klasörü altında yer alan her satırın sonundaki Hide anahtarı olup olmadığına bakın.Hide kelimesi yerine bir virgül(,) koyarak listede görünür olmalarını sağlayın.Bu dosyayı değiştirdikten sonra kaydedin.İşte bu kadar ;)

crazyfrog

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Windows->inf dosyasını buldum; ama söylediğin şeyi yapamadım.Ayrıntılı bir açıklama yapabilirmisin? Ya da bildiğin başka bir yöntem varsa onu söyler misin?

crazyfrog

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim.Sorun hala devam ediyor.Neden böyle bir şey oldu anlamış değilim.

snra

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Program Ekle/Kaldır bomboş mu görünüyor yoksa bazı programlar mı eksik?

snra

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Bir kaç nedeni olabilir, ben buna benzer başıma gelen bir şeyi anlatayım belki odur..
Her türlü ne idüğü belirsiz programı kurup deneyen biri olarak, kurduğum TuneUp Utilities tarzı, vasat bi sistem düzenleme programı, registry'i düzelticem diye program ekle/kaldır listesinin içine etmişti. Bi program kaldırmak istediğimde önce bi kere daha kuruyodum :) Aklıma gelen tek çözüm de bu.

Genco03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başlat-çalıştır-gpedit.msc yaz açılan ekranda

Kullanıcı yapılandırmasına - a gir sonra Yönetim şablonlarına-windows bileşenlerini-denetim masası- program ekle kaldır a gir programları değiştir veya kaldır sayfasını gizle ye sağ tıkla özellikler e gir devre dışı nı seç... bu kadar kolay gelsin ;)