Program Düğmelerine Kısayol Atama

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KIFO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KIFO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S.A.

Resmi dairede kullandığımız bir program için üste menü düğmelerine klavye kısayol tuşları atayabileceğimiz bir program varmıdır. Bilenler veya bilgisi olanlar paylaşırlarsa çok memnun olurum. Ayrıca kendileriyle r a p i d account'umu paylaşırım :)

Belirttiğim şey tam olarak şu:
Herhangibir X programında aşağıdaki resimde görüldüğü gibi üst menü düğmeleri mevcut. Bu düğmelere klavyeden kısayol atamak istiyorum. Aşağıdaki resimde en baştaki "+" işareti olan yer her zaman ekranda aynı pixel üzerine denk geleceği için bu düğmeye klavye kısayolu ile basma işlevini yapan 3. parti bir yazılım varmıdır?

Resim:
dugme.png

my.php

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,164
Resmini göremiyoruz

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
dugme.png

Bu resimden bahsediyor herhalde..

KIFO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet o resimden bahsediyorum.. Hani sırf adrense reklamlarına tıklanmak için hazırlanmış yazılımlar varya onun gibi bir mantığı olan program arıyorum.

solemiyo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım sanırım masa üzerinde hiçbirşey görmek istemiyorsun yanlış anlamadıysam böyle bir program istiyorsan Roket Dock var bulamaz isen mail at sana gönderirim

KIFO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
RocketDock'u biliyorumda ne alakası var konumuzla onu anlamadım. Benim istediğim şey tam olarak şu ekranda devamlı bir programı menüsü olduğunu düşünün ve ekranı kaplamış şekilde devamlı büyültülmüş halde yani hangi pixellerin üzerinde olduğu sabit;

Şu anda bakmış olduğunuz forum sayfasını ele alalım, sizin cevap yazmanı için fareyi elinize alıp "CEVAPLA" yazan yere tıklamanız lazım. Benim istediğim ise bu "CEVAPLA" yazan yere bir kısayol tuşu (Ctrl+Ğ) atamak.