Profesyoneller İçin WoW Yaması

Ecevit BIKTIM

Profesör
Reaksiyon puanı
26
World Of Warcraft, yeni bir sürüme ile karşımızda. Grafik alanında birçok yenilikler sunan bu yeni sürüm (3.1) özellikle üst seviye ekran kartına sahip olanları sevindirecek.

World Of Warcraft oynayan kişilerin ortak şikayeti, oyun içi grafiklerinin fazla detaylı olmaması. Blizzard, World of Warcraft’ın bu sorununu biliyor ve oyun içi detaylarının hep düzelteceğini söylüyor. Sonunda istenilen oldu. Blizzard, WoW için çıkardığı yeni sürüm olan 3.1.1’de yeni bir grafik ayarı ekledi. Ultra olarak adlandırılan bu ayar sayesinde, oyunun görüş mesafesini daha gerçekçi ve ortamın daha detaylı görmek mümkün. Bu yeni sürümde aynı zamanda uzaktaki cisimlere gölgeler, var olan gölgeler de daha detaylı olarak gösteriliyor.

http://shiftdelete.net/profesyoneller-icin-wow-yamasi-10474.html

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Ultra modda.. geforce ekran kartlı üst bir sistemle, samsung 22inc lcd ekranda off :D düşünemiyorum bile süper olur :D

Jumb0

Asistan
Reaksiyon puanı
0
grafik konusunda Silkroad'ı geçemez

jascuha

Asistan
Reaksiyon puanı
1
grafik konusunda Silkroad'ı geçemez

burada karşılaştırmamı yapılmış? ne alakaysa...

bence son patch hem iyi hem kotu olmuş ben usa serverin da oynuyorum son patch geldiğinden beri her gün server çöküyor veya oyun içinde bug lar oluyor npc lerin çalışmaması gibi... sistemim çok iyi olmadııg için ultra ayar hiç denemedim outland a bile gidince kastıgından ultra yaparsam sanırım ekran kartı yanar 8500gt:) hoşuma gitmeyen bir ozelikde zoom ozeliğinin değiştirilmesi eskiden 800x600 gibi oynarken şimdi 1024x768 oynanıyor karakterlerin ufacık gorunmesine alışamadım heleki dwarf gibi bir charla oynuyorsanız. ama ultra ayarlarla oynamak çok hoş olurdu.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Doğru grafik olarak silkroadı geçmez hele silkroadda ayarları en yüksek yapınca.Ama yinede iyi olur.Silkroadı geçemiyor şuan benim bildiğim online oyunlar.Silkroad gibi bir tasarım verseler dha iyi olur kanımca.

aquenter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
silkroad grafiklerini biliyorum . abartılı bir çizimler var uzak doğu anime tarzı çizimleri pek sevmiyorum. wow çok daha kullanışşlı ve gerçekçi bence.

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Ya ben bu WoW u Knightonline ile Silkroad ile karşılaştıran arkadaşları hiç anlamıyorum, bu Renault Megan ile Ferrari Enzo yu karşılaştırmak gibi birşey, bu hataya düşen arkadaşları şiddetle kınıyorum, Silkroad hiçbir konuda WoWun eline su dökemez, grafikler dahil. Lüften su damlasıyla okyanusu bir tutmayın. :)

euphorian

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ahahahaha , Demnesia sana kesinlikle katılıyorum fakat şunu göz ardı ediyosun , WOW u oynayabilmek kesinlikle belli bir kültür ve kalite gerektirir.Eskilerin dediği gibi * kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş * , sonuçta insanlar anlamadıkları ya da anlayamadıklarına * tu kaka* der . Oyunu anlaman için belli bir seviye ingilizce lazım ; oyunu güzel , en azından tatminkar oynayabilmen için belli bir güçte bilgisayar lazım ki ucuz değil , Knightonline ve Silkroad vb. gibi oyunlar bırak anlatığın örneği pacman gibi bişey sadece gülüp geçiyorum ,böyle yorumlar okuduğum zaman ...Bizim insanımız idrak edemediği konuları kötüler , kendilerini yetiştirmek ya da kalitesini yükseltmek yerine i ha şu dense anlarım , oyun ağır , karışık ve gündelik hayatımdan cok zaman yiyor ve daha basit , bütçemi yormıycak bir bilgisayar da oyun oynamak tercihimdir dense , saygılarımla , elbetter kimse bişey diyemez.Bİ KONUDA YORUM YAPABİLMEK İÇİN EN AZ BELLİ BİR ÖLÇÜDE O KONUYLA İLGİLİ BİLGİ BİRİKİMİNE SAHİP OLMAK GEREKİR. O zaman herkers gazetede köşe yorumcusu olsun , spor yazarı olsun vs. FFS patch 3.1 patch te mouse wheel zoom out yapmıyo , sırf onu araştırırken gördüm yukardaki saçma , standart yorumları tutamadım , üye oldum , herneyse aynı problemi yaşayan arkadaşlar varsa veya duyduysa bi zahmet yardımcı olsun.Bu arada wow klasöründeki cache+wtf folder larını sildim , veya key bind larını resetledim. Add on ları sildim , sadece kesinlikle biliyosanız yazın hem ben hem bu sorunu çekenlere yardımcı olmus oluruz. Saygılarımla ...
* Don"t touch what u can't afford ! *