Haber Prof. Dr. Canan Karatay Dünyanın En Sağlıklı Bitkisini Açıkladı!!!

Sedefizgi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,778
Prof. Dr. Canan Karatay sağlıklı beslenmenin önemini devamlı olarak vurgulayan bir isim. Türkiye'de bu konuda sansasyon yaratan isimlerden biri olan Canan Karatay "ışgın otu" ışkın otunun kanser dahil birçok hastalığa fayda sağladığını açıkladı. C vitamini kaynagı müthiş bir antioksidan olan ışkın otunun yumurta ile birlikte tüketildiğinde dünyanın en sağlıklı yemegi oldugunu açıkladı.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20230102_210504.jpg
    Screenshot_20230102_210504.jpg
    90.2 KB · Görüntüleme: 67
  • Screenshot_20230102_210453.jpg
    Screenshot_20230102_210453.jpg
    65.6 KB · Görüntüleme: 67

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,603
Prof. Dr. Canan Karatay sağlıklı beslenmenin önemini devamlı olarak vurgulayan bir isim. Türkiye'de bu konuda sansasyon yaratan isimlerden biri olan Canan Karatay "ışgın otu" ışkın otunun kanser dahil birçok hastalığa fayda sağladığını açıkladı. C vitamini kaynagı müthiş bir antioksidan olan ışkın otunun yumurta ile birlikte tüketildiğinde dünyanın en sağlıklı yemegi oldugunu açıkladı.
Lahmacun demesi umuduyla gelmiştim oysa... ?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
ışkın otunu hiç duymadım ama zehirlenme sözkonusu olamaz.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,436
Bizde buna çiçek marulu diyolar sizde ne bilmiyom. Tavuk çorbasını bununla yapınca tadından doyamayacağınız lezzetli yemek oluyor. Şiddetle öneririm.

Bana göre en sağlıklı ve en gerekli bitki.

conopida_tmb.jpg

Ahaa çorbaaaaa ? ? ? ?

sup_tcvetnaia_kapusta.jpg

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,603
Bizde buna çiçek marulu diyolar sizde ne bilmiyom. Tavuk çorbasını bununla yapınca tadından doyamayacağınız lezzetli yemek oluyor. Şiddetle öneririm.

Bana göre en sağlıklı ve en gerekli bitki.

conopida_tmb.jpg

Ahaa çorbaaaaa ? ? ? ?

sup_tcvetnaia_kapusta.jpg
Karnıbahar diyorlar abi tavuklu çorbaya bayılıyorum ama hiç böyle denemedim yapta yiyek be abi

furiii

Kowalski
Reaksiyon puanı
307
Her bitki kendine has güzel ve yararlı olabilir. Bu düşünceye sahip bi kadın ise yazık olur profesörlüğüne. Ama haber çarpıtma da olabilir, bence tam da böyle dememiştir.

Sedefizgi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,778
Her bitki kendine has güzel ve yararlı olabilir. Bu düşünceye sahip bi kadın ise yazık olur profesörlüğüne. Ama haber çarpıtma da olabilir, bence tam da böyle dememiştir.
Ne demiş zaten kadın en yararlı bitki demiş digeleri degil dememiş ki.. ?‍♀️

furiii

Kowalski
Reaksiyon puanı
307
Ne demiş zaten kadın en yararlı bitki demiş digeleri degil dememiş ki.. ?‍♀️
İşte EN DEĞERLİSİ şudur, demek bana göre yanlış olan... Göreceli bir durumdur. Hastalığa ve kişiye göre değişir yani. Kendi fikri olduğunu da düşünmüyorum, haberin kaynağı nedir?

Sedefizgi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,778
İşte EN DEĞERLİSİ şudur, demek bana göre yanlış olan... Göreceli bir durumdur. Hastalığa ve kişiye göre değişir yani. Kendi fikri olduğunu da düşünmüyorum, haberin kaynağı nedir?
İşte dünyanın en faydalı bitkisi! Bilim dünyası şaşkın Canan Karatay haklı çıktı: Bu otu yiyin demir gibi olun İşte dünyanın en faydalı bitkisi! Bilim dünyası şaşkın Canan Karatay haklı çıktı: Bu otu yiyin demir gibi olun

furiii

Kowalski
Reaksiyon puanı
307

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,603
Son düzenleme:

radacan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Mesaj otomatik birleştirildi: