Problemime uygun bi yazılım var mı ?

Terapist

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar yurtta kalıyorum. herkes interneti kablosuz olarak kullandığı için bazen internet can sıkıcı seviyelere geliyor. şimdi sorum şu benim diğerlerinden daha hızlı internete girmemi sağlayacak bi program var mı ? yani ben modemden diğerlerine göre daha fazla internet çekmek istiyorum. teşekkürler.

GraFitee

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Program bulacagını zannetmıyorum fakat.Modem arayuzune bağlanabılırsen ,bağlantı sayısını sınırlandırabılırsın :P

PropHeTe

Profesör
Reaksiyon puanı
2,397
sistemi oluşturan adminle ilişkilerini sıkı tutmalısın ((=

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Sadece düşük hızlarda verimi artırdığını iddia eden cfosspeed var benim bildiğim. Dene istersen.

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Auslogic boot speed de de internet optimizasyonu var az bişey hızlandırıyo denemeni tavsiye ederim....

Terapist

Asistan
Reaksiyon puanı
1
** edit : öğrenciler için ayrı idare için ayrı modeme geçtiler. idareden aramın iyi oldugun birinden şifreyi aldım :) idareden 3-5 kişi bide ben girmeye başladım süper hızlıydı herkese teşekkür ederim. aslında yazmayı bilenler böyle bi sorun için program yazsalar fena olmaz alıcısı çok olur =)

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
sanırım öyle bir program yok.. varsada pek işe yaramaz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
googleye modem qos yazıp bilgilenebilirsin. bu yolla yapılıyor. pek link koymadım şimdi. sdn misafiriz diye hor görüyo bu site. :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
android telefonun varsa bu sorunu çözebilirsin. öncelikle telefonun rootlu olması lazım. wifi kill diye bi program var basit bi arayüz. onunla girdiğin bağlantıdaki bütün pc telefon vs hepsini deaktif edebilirsin. senin bağlantına bi katkısı olmaz ama sorunu tamamen çözersin :) bizim evde herkes wifiden bağlanıyor hız düştüğünde kardeşleriminkini kesiyorum. onların telefonda bağlı gözüküyor ama hiç bir şekilde internet sayfası vs açamıyorlar :) hadi kolay gelsin

hardblock

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Modem arayüzüne girersen diğerlerini mac adresinden internete girmesini engelleyebilirsin bu şekilde trafikte olmaz :))