Prison Break, Türkçe Dublajla Star TV'de

konsolos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
StarTv Prison Break Dizisi

9 Haziran Salı günü başlıyor Star'da. bakalım Türkçe dublaj ne kadar keyif verecek? maykıl Türkçe dublajlısında da ölecek mi? bekleyip görecez.

bi de soldan üçüncüdeki bayanın dizideki ismini öğrenebilir miyim?

nıhaha.

PrisonBreak.jpg

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
prıson break, lost gıbı kalıtelı dızlerı bızımde cekmemız dılegıyle guzel bır haber bu

talha_252

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Prison break starda izleyeniz var mı? Ben müptelası oldum valla. cnbc-e de bir 4. sezon starda bi 1.szonu izliyorum valla :)

yengec

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Seslendirme 10üzerinden 9 . Neden 9 derseniz sucrenin sesi hiç olmamış. Birde ne o öyle millet işe gidecek 01:30 da bitti 22:30 dediler 45 dak gecikmeli başladı. Reklamı az verdiler bu iyi tarafı. ben alt yazı ile karşılaştırdım çok kelime değişime uğramış yada yutmuşlar bunuda eksi hanesine yazdım

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
dostum öldüğünü niye söylüyosun ? Rahatsız mısın? Hadi biz izledikde, izlemeyenler öğrenince dizinin hiçbir anlamı kalmaz. Dikkatli olalım lütfen bu konularda.Hiçbir filmin sonu söylenmez !!!

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Mümkünse alt yazılısını bulup izlemenizi öneririm dublajla hiç bişeye benzemiyor.

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Ben hiç beğenmedim seslendirmeyi. Sucre' nin ses zaten çok berbat olmuş. Diğerlerini uydurmaya çalışmışlar biraz ama onlarda orijinal seslerdeki gibi vurgulamayı iyi yapamıyor.

Bir heves Türkçesinide izleyeceğim diye oturmuştum tv başına ama Prison Break' ten soğuttu ciddi anlamda beni. Belki orj. seslendirmeyle bitirmesem Türkçeside iyi gelebilirdi ama. Altyazıyla da izleyebilirim diyenler altyazılı orijinal dilinde izlesin bence. Vurguları falan hiç yapamamışlar. T-Bag' in, John Abruzzi'nin falan sesleri mükemmel çünkü orj. olanında.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Ben HEROES Fanatiklerindenmim Prison Break yerien HEROES i yayınlasalar daha iyi !

theformul

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sesler Güzelde Adları Yapamamışlar babam izlemeye başladı şimdi lincoln burrows diyo ama acayip diyo babamdiyo o nedemek bende diyorum adamın ismi :D

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
prıson break, lost gıbı kalıtelı dızlerı bızımde cekmemız dılegıyle guzel bır haber bu
Lost un ilk bölümüne adamlar 14 milyon harcamış,diziyi bırak bizde bu bütçeli film bile yok ki zaten asıl mesele senaryo bu kadar girift bir senaristimiz yok bence