++dizinin böle bitmesi iyi olmadı En azından Micheal ölmemesi gerekirdi yapımcılar biraz duygusallık koymuşlar sonuna. Kellermanın lotodan cıkar gibi diziye tekrar gelmesi ve olayların cözülmesi berbat ötesi olmuş. Diziyi bitirmek icin ellerinden anca bu geldi herhalde yapımcıların![]()
![]()
![]()
![]()
final bölümü olarak 23 ve 24. bölümler dvd olarak verilcekmişhenüz bitmedi yani
Neden dvd bekliyorsunuz anlayamadım,yabancı forumlardan da araştırdık merak edip bitti ve başkada sezon bölüm olmayacakmış.
Zaten ne kaldıki geriye general idam edildi.Michael ve Annesi öldü,Linc hatununa döndü,mahone fbidaki hatunla kırıştırıyo,Sara oğluyla mutlu mesut,Self hastanede felç olmuş sakat,Sucre ve diğer zenci ailelerinin yanında,t-bag hapishaneye döndü.Kellerman milletvekili oldu.
E yeni sezon olursa napıcak bunlar şirket de kalmadı ortada
En iyi dizilerden biriydi üzüldüm böyle hemen apar topar bitirmelerine ama devam etceğini sanmıyorum.
Valla olayı çok güzel bağlamışın olay bitti milet dvd peşinde çıkarsa dvd si konu şöyle olur michael aslında ölmemiş hortlamışda olabilir abisi yine hapse düşecek yeniden kurtarmak için hapse girecek :
siz asıl final sonunda ki çalan slow şarkıyı kim söylüyor onu bulun yazın da teşekkür edelim içten
arkadaşlar 23-24. bölüm olarak duyurulan final bölümü yayınlanmış durumda takip edemeyenlere duyurulur![]()
nasıl ya? altyazı çıkalı seneler oldu nerdeyse. siz bence buraya bakın derim..(orda 21-22 yazmış ama aslında 23-24)