Prince of Persia - E3 Videosu *Yeni

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13

Wolker

Profesör
Reaksiyon puanı
2
WoW'dan biraz sıyrılmışken bu oyun süper olacak :)

Tartarus

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Bu oyun için uzun uzun yorum yapmak isterim...

İlk önce ayrıntılı bilgi için...

POP, hayatımda oynadığım en güzel oyunlardan biridir. Önceki bölümlerini oynamıştım ve açıkçası öyküsü çok güzeldi. Final bölümleri şaşırtıcıydı ve çoğu yerde oynamayı bıraktıracak kadar çok uğraştım.

POP un güzel yanı - Farah bir yana- sizden başka her şeyin fantastik olmasıydı... Kimileri bu görüşe 'hadi ordan adamın yarısı başkaydı, öbür yarısı başka...'' diyerek karşı çıkabilir. Ama ben katılmıyorum onlara, oldukça fizikseldi her şey Prens için.

Bu yeni oyunda Prens'in bu saflığını yanına koydukları büyülü kadınla bir kere bozmuşlar. Gerçi videoda konuşan adama bakılırsa o kadın tam anlamıyla sihrin kendisiymiş...

Bir diğer husus POP da daima Prens yalnız kalmasa da çoğu zaman zorlukları kendi aşar ve bazen oynayanı çıldırtırdı. Öldüğünde ''No, no, no! That didn't happened, let me continue my story...'' der ve bir önceki check-pointten oyuna devam ederdik ama anlaşılan o sesi de özleyeceğiz. Çünkü bu oyunda Prens ölmüyor! O yanındaki kadın hemen elini tutup yardım ediyor.

Bir de oyunu anlatan adamın yalancısıyım, hiç bir şey eskisi gibi değilmişmiş... Yeni Prens, yeni macera, yeni kadın... Hah! Burasıda saçmalık bence. Tamam böyle bişey yapın ama eski karakteri de hatırlatın ara sıra en azından... Ya da ne biliyim, Yeni Prens eskisinin oğlu olsun, bişeyi olsun... Açıkcası ben kimsenin zombilere Degger'ı saplamaktan sıkıldığını sanmıyorum, üstelik kombolardan da. Yeni oyundaysa her nedense şu sihirli kadında kombolara katılıyor ve Knight Online vari sihir efektleri oluşuyor. Peh! Farah, yanında erkeği varken, dövüşlere hiç girmezdi. Bir şekilde bu, oynayanı güçlü hissettirirdi. Sonuçta bir kadını koruyorken nasıl şevkle dövüşülür tahmin edin. Yeni oyunda ki eksikliklerden biri de daima kadının sizin arkanızı kollaması, sanki o kahramanmış gibi...

Değinmek isterim, duvarlarda yürümek, ordan oraya zıplamak, aralarından geçerken zekanızı kullanmak zorunda bırakan tuzaklarla çevrilmeyi de eskisi kadar zevkli ve heyecanlı yapamadıklarına inanıyorum. Street Fighters'daki hoplama zıplamalara benzemiş daha çok ya da Tekken... Tek amacı düşmanını türlü kombolarla öldürmek olan şuursuz bir karakteri yönlendiren oyuncular olacağız galiba.

Yiğidi öldür, hakkını ver demiş atalarımız. Kullandıkları yöntem harika bence, biraz çizgifilm tadında ama muhteşem görseller kullanmışlar. Prens oldukça asi görünüyor, ama hep kıskanmış olduğum eski Prens kadar yakışıklı değil.

Bitirirken... Bu oyunu oynamayacak mıyım pekii? Tabikii oynarım, eğer bilgisayarım kaldırırsa. Ama görünen o ki kaldırmayacak ben de internet kafelerde tüm paramı harcayacağım. Bir de oynama şansı bulduktan sonra yazarım. Umarım bir kaç dakikalık videoya bakarak yaptığım yorumlardan mahçup olmuş olarak dönerim bu konuya...

Son düzenleme:

Tartarus

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Okumaz olaydım :D iice soğudum POP'tan :(