Press any key to boot from usb

xlegeNd27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba. Sdn. Sorunum, başlıkta da belirttiğim gibi usb ile format attığım zaman

" press any key to boot from usb " yazısı gelmeden direk format işlemine geçiyor. Windows 7

usb dvd download tool kullanıyorum. Windows format sırasında yeniden başlatılacak diyor.

Yeniden başlatıldıktan sonra usb yi çekmezsem tekrar format işleminin başına geliyor. Ama çekersem

sıkıntısız devam ediyor. Sizce ne yapmalıyım ?

Teşekkürler..

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
yeniden başlatılırken usb'yi çek :)
yanlış hatırlamıyorsam rufus ile yazdırırsan o bir tuşa basın uyarısı geliyordu

xlegeNd27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@Üstat Haklısın :) Rufus ile yazınca geliyordu o yazı. Herhangi bir sıkıntı olmaz ise tekrar format atmama gerek yok galiba :) Teşekkürler..

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,193
Hiç bir şekilde yok Boot ayarlarını değiştirerek fortmatlıyosan tekrar format işlemine geçmesi normal .. Hatta sistemi ilk başlatmadan onra çekmezsen gayet normal gibi :) ben ilk format atışlarımda nerde yanlış yapıyorum diye 4 kere üst üste format attım PC ' ye sıkıntı bendeymiş flashı çekince kaldıgı yerden devam ediyor :) SIKINTI YOK :))

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
@Üstat Haklısın :) Rufus ile yazınca geliyordu o yazı. Herhangi bir sıkıntı olmaz ise tekrar format atmama gerek yok galiba :) Teşekkürler..

tabi format atmana gerek yok, bu şekildeki bi kurulumun hiç bir farkı olmaz :)

bi not format atarken zaten biosdan usb'yi 1. sıraya almaya gerek yok, çoğu anakart zaten artık başlarken tek seferlik boot edilecek cihazı seçmeye olanak sağlıyor. bios ayarlarına girmek için F2 boot menu'ye girmek için F8'e basın gibi

xlegeNd27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkür ederim arkadaşlar :) İyi forumlar