• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Prensin aşkı

neydiyaaunuttum

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Birgün uzaklarda bi ülkede çok yakışıklı bi prens yaşarmış ancak prens kimselerin bilmediği bi sebepten dolayı heryıl sadce iki kelime konuşabiliyormuş
mesela 2 kelime söyleyeceği zaman bir yıl susuyor böylece ertesi yıl iki kelime söyleme hakkı oluyomuş
birgün yakışıklı ama bi okadar talihsiz prens dere kenarında dolaşırken bide bakmışki karşıda küçük bi kulube kulubenin bahçesinde muhteşem güzellikte bi kız oturuyomuş prens kızı görür görmez vurulmuş aklı başından gitmiş ve 2 yıl boyunca konuşmamaya karar vermiş niçin?=2 yılın sonunda kıza çok güzelsiniz diyebilmek için.
ama iki yılın dolduğu gün prensin içindeki ateş dahada büyümüş ve kıza size aşık oldum demek için yanıp tuşur olmuş böylece çok+ güzelsiniz+size+ aşık +oldum diyebilmek için geçen 2 yılın ardından 3 yıl daha susmaya karar vermiş
ve geçen 5 yılın sonunda prens konuşmak için hazır olduğu sırada muhteşem güzellikte ve zerafette olan bu kızla evlenmeyi ve onu sarayın prensesi yapmayı nekadar istediğini fark etmiş
böylece çok+güzelsiniz+size+aşık+oldum+benimle+evlenir+misiniz?yani toplam 8 kelmeyi söyleyebilmek için geçen 5 yılın ardından 3 yıll daha sabretmeye karar vermiş .
ve prens içindeki inanılmaz aşkla 8 kocaman yılı tamamladıktan sonra dünyanın en heyecanlı ve en mutlu prensi olarak kızın yaşadığı kulubeye gitmiş
kız gene aynı güzelllikle ve zerafetiyle bahçede oturuyomuş ve kitap okuyomuş
prens elindeki tek kırmızı gülü kıza uzatmış ve "çok güzelsiniz size açık oldum benimle evlenirmisiniz" demiş
kız başını doğrultup prense bakmış ve demişki "efendim?"

SEN ÖYLE BÜYÜK Bİ VARLIĞIN AŞKINI SEÇKİ;
BÜTÜN PEYGAMBERLER ONUN AŞKIYLA KUVVET VE KUDRET BULDULAR
ŞEREF VE SAADETE ERDİLER........

ConQEror

Asistan
Reaksiyon puanı
0
idare eder:)Daha güzel seyler olabilir:)