Premium Reseller olayı?

Canıtın

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam dostlar,

Bu Premium reseller olayı tam olarak nedir? Cihazın garanti aşamasına gelmesi durumunda müşteri memnuniyetinde ne derece rol oynuyor? Vatan, Teknosa dan mı almalı yoksa Troy vb. Premium Resellerlar dan mı? Ayıplı ürün satışında değişiminde yada garanti kapsamında en iyi hizmet nerede bulunur?Hangileri daha güncel seri cihaz satışı yapar?Premium resellerlar cihazları nereden temin ediyor? Random teknoloji sitelerinden toptan mı yoksa Apple Store Türkiye den mi? Cihaz değişimlerinde gönderilen cihazlar sıfır mı oluyor yoksa bir şekilde kurtarılıp sıfır şekilde görünecek hale(sıfırlanarak) sokulup mu gönderiliyorlar?

Kısacası aynı ürün aynı fiyat sadece hizmet ve memnuniyet bakımından neresi tercih edilmeli? Vatan, Teknosa bu konularda sabıkalı:) Vatandan alınan 6s+ nın bozuk çıkıp iade kabul almamalarına şahit olduktan sonra gerçekten sıkıntılı konular

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
öncelikle alabiliyorsanız apple storedan alın, premium reseller kendileri bakarlar apple bayisi gibi garanti kapsamında işlem yaparlar; kargo vs. ile ürün kabul ederler illa randevu almak zorunda değilsiniz.
ben apple storedan aldım ama resellerda tamire verdim hatta değişim bile aldım, keza pupa dan alan bir arkadaşım troyun servisi olan artı ya götürdü yine hiç sıkıntı olmadı.
hiç vatandan filan almadığım için o kısma giremeyeceğim.

Canıtın

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Değerli yorumun için teşekkürler. Konu ile alakalı soruları Troy ile paylaştım gayet iyi ilgilendiler. Apple Store kim bilir nasıldır:).